niğde altunhisar satılık meyve bahçesi (24 dekar)

niğde altunhisar satılık meyve bahçesi (24 dekar)

İç Anadolu » Niğde » Altınhisar
400.000₺
  • 400.000₺
    İç Anadolu » Niğde » Altınhisar
niğde altunhisar satılık meyve bahçesi (24 dekar)
 
niğde altunhisar satılık meyve bahçesi (24 dekar) niğde altunhisar satılık meyve bahçesi (24 dekar) niğde altunhisar satılık meyve bahçesi (24 dekar) niğde altunhisar satılık meyve bahçesi (24 dekar) niğde altunhisar satılık meyve bahçesi (24 dekar) niğde altunhisar satılık meyve bahçesi (24 dekar)
NİĞDE ALTUNHİSAR İLÇESİNDE SATILIK MEYVE BAHÇESİ Niğde Altunhisar ilçesinde AKSARAY-NİĞDE ana yoluna 2.5 km uzaklığında sitibilize yola sahip yaz kış rahatlıkla girilebilen etrafı 2m lik beton direklerle çevrili içerisinde 2 katlı lüks bir bağ evi ürünlerin saklanabileceği bir depo, bahçe araç gereçlerin konulabileceği ayrı bir depo, sulama filtre sisteminin bulunduğu ayrı bir oda bulunmaktadır.Alt katta bahçe sorumlusunun kalabileceği bir yer, üst katta bahçe sahibinin rahatlıkla konaklayabileceği büyük bir terasa sahip bir ev bulunmaktadır. Bahçede toplam 1500 adet yarı bodur mm106 üzerine aşılanmış (red chief-granny smith ve golden)10 yaşlı elma ağaçları bulunmaktadır. Bahçenin etrafına tel örgü sisteminin bulunduğu alanda üzüm asmaları bulunmaktadır, bunun yanında diğer mevcut meyve çeşitleri kiraz, erik, kaysı, ceviz, armut, dut ve ayva mevcut diğer meyve ağaçları bulunmaktadır. Bahçenin damlama sistemi 2011 yılı sezon başı itibari ile yer altı kangal boruları yenilenmiş çift sıra damlama sistemi kurulmuştur. Bahçe içerisinde bulunan 100 m derinliğinde sondaj kuyusu ve 45 m de boruları ve kuyu pompası yenilerek bahçenin tamamının sağlıklı ve dengeli bir şekilde sulanması için damlama sistemi yenilenmiştir. Bahçenin etrafındaki komşu tarlaların tek yıllık bitkilerin için kullanılıyor olması da ileriye dönük bahçenin Büyütülmesi çalışmaları için avantaj sağlamaktadır. Komşu arazi sahipleri ile görüşüldüğü vakit bahçenin alanı genişletilebilir.
  • #3412388
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.