muhteşem kalite çikolata labrador yavrulari

muhteşem kalite çikolata labrador yavrulari

Ege » Muğla » Marmaris
700₺
muhteşem kalite çikolata labrador yavrulari
 
muhteşem kalite çikolata labrador yavrulari muhteşem kalite çikolata labrador yavrulari muhteşem kalite çikolata labrador yavrulari
6 haftalık sadece 1 disi kaldı ( acik kahverengi) Anne ve babası safkan FCI kagitli Avrupadan labrador retriever. Her ikisininde diploması ve uluslararası FCI belgesi var. FCI (Fédération Cynologique Internationale) http://www.kif.org.tr/ Anne - Holsteps Gutta-Percha http://www.labrador.com.ua/schenki/49-h olsteps-adisson-braun-fuonuya-vesta-lytf ylu Baba FCI Uluslararası Şampiyonu ( 2011 yılında Fransa Şampiyonu) ve Ukrayna Şampiyonu Romanya Şampiyonu Slovakya * Şampiyonu Polonya Şampiyonu Slovenya * Şampiyonu 2 x Champion KSU Uluslararası Çalışma Belgesi http://www.retriever-db.com.ua/database /main/full/no/310/1 Onun yavrular 2012 http://www.youtube.com/watch?v=XlMNH3Sq WJw büyükbabalar ve büyükanneler Finlandadan (en unlu Mallorns kennel ): www.mallorns.com ve Russiadan Stenveys kennel: http://www.stenways.retriever.ru /index_eng.htm Bunlar dünyanın en ünlü köpek Kulübeler türkiye'ye olan ilk labrador vardır! These are the first labradors that are in Turkey's from most famous dog kennels in the world.
  • #3395149
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Kayıp Golden Retriever(İstanbul/Tuzla)

    İsmi: Paşa. Cinsi: Golden Retriever. Cinsiyeti: Erkek. Yaşı: 3. Durumu: Kısır de ...

  • golden finch mutasyon

    satılık golden finch mutasyon özel kafes özel yemleri acil satılık 0553 271 54 5 ...

  • orjinal safkan sibirya kurdu husky yavruları

    safkan sibiryalar 5 adet orjinal saf klıktır..gelinip görülebilir.an sibirya ku ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.