MUHTEŞEM KALİTE SAFKAN ÇİKOLATA LABRADOR YAVRULARI (FCI KAGITLI)

MUHTEŞEM KALİTE SAFKAN ÇİKOLATA LABRADOR YAVRULARI (FCI KAGITLI)

Marmara » İstanbul » İstanbul
Görüşülür
MUHTEŞEM KALİTE SAFKAN ÇİKOLATA LABRADOR YAVRULARI (FCI KAGITLI)
 
MUHTEŞEM KALİTE SAFKAN ÇİKOLATA LABRADOR YAVRULARI (FCI KAGITLI) MUHTEŞEM KALİTE SAFKAN ÇİKOLATA LABRADOR YAVRULARI (FCI KAGITLI) MUHTEŞEM KALİTE SAFKAN ÇİKOLATA LABRADOR YAVRULARI (FCI KAGITLI) MUHTEŞEM KALİTE SAFKAN ÇİKOLATA LABRADOR YAVRULARI (FCI KAGITLI) MUHTEŞEM KALİTE SAFKAN ÇİKOLATA LABRADOR YAVRULARI (FCI KAGITLI)
Anne ve babası safkan FCI kagitli avrupadan labrador retriever. Her ikisininde diploması ve uluslararası FCI belgesi var Anne - Holsteps Gutta-Percha FCI . http://www.labrador.com.ua/schenki/49- holsteps-adisson-braun-fuonuya-vesta-lyt fylu Baba FCI Uluslararası Şampiyonu ( 2011 yılında Fransa Şampiyonu) ve Ukrayna Şampiyonu Romanya Şampiyonu Slovakya * Şampiyonu Polonya Şampiyonu Slovenya * Şampiyonu 2 x Champion KSU Uluslararası Çalışma Belgesi http://www.retriever-db.com.ua/databas e/main/full/no/310/1 Onun yavrular 2012 http://www.youtube.com/watch?v=XlMNH3Sq WJw büyükbabalar ve büyükanneler Finlandadan (FCI Mallorns kennel ): www.mallorns.com ve Russiadan FCI Stenveys kennel: http://www.stenways.retriever.ru /index_eng.htm FCI (Fédération Cynologique Internationale) kagitlar yapabiliriz These are the first labradors that are in Turkey's from most famous dog kennels in the world.
  • #3358974
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Bursada terrier yavru

    bursa dan sahibinden dişi 0 numara terrier yavru 12 12 2012 doğumlu adı köpük aş ...

  • SATILIK YAVRU DİŞİ TERRİER(SÜS KÖPEĞİ)

    KIZIMIZ 3 AYLIKTIR OLDUKÇA TATLI OYUNCUDUR TERRİER CİNSİDİR İLGİLENENLER ULAŞABİ ...

  • harika 8 aylık kopay

    köpeğim 8 aylık çok güzel tavşan arıyo isteyenlerulaşsın 05375223539 bartın ulus ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.