muğla köyceğizde müstakil satılık villa . havuzlu ve göl manzaralı .

muğla köyceğizde müstakil satılık villa . havuzlu ve göl manzaralı .

Ege » Muğla » Dalaman
270.000₺
  • 270.000₺
    Ege » Muğla » Dalaman
muğla köyceğizde müstakil satılık villa . havuzlu ve göl manzaralı .
 
muğla köyceğizde müstakil satılık villa . havuzlu ve göl manzaralı . muğla köyceğizde müstakil satılık villa . havuzlu ve göl manzaralı . muğla köyceğizde müstakil satılık villa . havuzlu ve göl manzaralı . muğla köyceğizde müstakil satılık villa . havuzlu ve göl manzaralı . muğla köyceğizde müstakil satılık villa . havuzlu ve göl manzaralı . muğla köyceğizde müstakil satılık villa . havuzlu ve göl manzaralı .
Muğla Köyceğiz'de 540 m2 arsa içerisinde trıplex 4 yatak odalı 1 salon açık mutfak 4 banyolu 200 m2 kapalı kullanın alanı vardır.kullanılan mazeme işçilik birinci sınıfdır.full göl manzaralı 37 m2 açık yüzme havuzu vardır.doğa ve vadi orman manzarasına sahipdir.denize 30 km havaalanına 30 km dalyana 25 km marmarise 60 km mesafesi olan villanın FİYATI:270.000 TL (pazarlık payı vardır.)
  • #2970904
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.