dalamanda satılık müstakil villa

dalamanda satılık müstakil villa

Ege » Muğla » Dalaman
220.000₺
  • 220.000₺
    Ege » Muğla » Dalaman
dalamanda satılık müstakil villa
 
dalamanda satılık müstakil villa dalamanda satılık müstakil villa dalamanda satılık müstakil villa dalamanda satılık müstakil villa dalamanda satılık müstakil villa dalamanda satılık müstakil villa
evin özellikleri : öncelikle ilk resmin sağ tarafta büyük alan park vb olarak kullanılacaktır . bina 10 yaşında , arsa 510 m2 ve net kullanım alanı 186 m2 + 50 m2 (çatı katı)=236 m2 . (verandalar hariç) , çatı katı tavanları ve mutfak , banyo , wc 'ler hariç kalan zeminlerin tamamı fırnlanmış yayla çamı ile kaplı . alt kat ağaç zemin ve merdivenlerin bakımı yeni yapılmıştır . çatı tamamen aktarıldı ve yeni bakım yapıldı . salona ve mutfağa bağlı iki veranda var . yağmurlu havalarda garajdan arka verandaya ve eve ayrı giriş bulunmaktadır . verandada barbekü var . zemin kat : salon , mutfak , misafir wc'si , iki adet teras , kapalı garaj , kazan dairesi ve depo . birinci kat:3 yatak odası , bir banyo ve wc , bir en-suite banyo , iki balkon . çatı katı :iki oda ve teras , iç merdivenler geniş ve kalın ahşaptır , yoğun emprenye edildiğinden kurtlanmaz . pencereler pimapen UPVC+ısıcam (izalasyonu çift camdan daha iyi ). dış cephe boyası UV filtreli . üç kat kalorifer boruları çekilmiştir ve arka depo kısmında kazan dairesi vardır . bahçede 6 yaşında 2 limon ağacı , 2 begonvil , 1 mandalina , üzümler , normal güller ve sarmaşık güller var . bahçe su pompası muhafazalıdır ve güneş enerjili su ısıtma (kış için elektrikli ısıtma destekli ) . 500 litrelik ilave su deposu var .
  • #2956622
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.