mermerit mutfak tezgah mutfak dolabı banyo tezgahı banyo dolabı

mermerit mutfak tezgah mutfak dolabı banyo tezgahı banyo dolabı

Marmara » İstanbul » Gaziosmanpaşa
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Gaziosmanpaşa
mermerit mutfak tezgah mutfak dolabı banyo tezgahı banyo dolabı
 
mermerit mutfak tezgah mutfak dolabı banyo tezgahı banyo dolabı mermerit mutfak tezgah mutfak dolabı banyo tezgahı banyo dolabı mermerit mutfak tezgah mutfak dolabı banyo tezgahı banyo dolabı mermerit mutfak tezgah mutfak dolabı banyo tezgahı banyo dolabı mermerit mutfak tezgah mutfak dolabı banyo tezgahı banyo dolabı mermerit mutfak tezgah mutfak dolabı banyo tezgahı banyo dolabı
stone : erdoğan yapıcı: Mermerit üretiminde titizlikle kalite kontrolü, üretim aşamasında ve sırasında yapılan bir gözlem metodu vardır. Bu sistemde, henüz düzeltme olanağı varken, üretim sırasında oluşan problemler uzman tarafından belirlenir. Üretim araç ve gerecin düzgün çalıştığı varsayılarak uygulama sırasında jelkotun kalite kontrolu için genelde aşağıdaki sistem uygulanır ; Film kalınlığının normalitesi ve uygun olup olmadığı, Akma veya sarkma olmadığı, Sertleşme süresinin uygunluğu, Sertleşme mekanizmasının sabitliği, Buruşma ve büzülme olup olmadığı, Kalıptan ayrışma olup olmadığı, Gözeneklilik, küçük delikler ve balık gözü hatalarının olup olmadığı.
  • #3403223
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.