mermerit mutfak tezgah mutfak dolabı banyo tezgahı banyo dolabı tezgahlarımermerit

mermerit mutfak tezgah mutfak dolabı banyo tezgahı banyo dolabı tezgahlarımermerit

Marmara » İstanbul » Gaziosmanpaşa
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Gaziosmanpaşa
mermerit mutfak tezgah mutfak dolabı banyo tezgahı banyo dolabı
 
mermerit mutfak tezgah mutfak dolabı banyo tezgahı banyo dolabı mermerit mutfak tezgah mutfak dolabı banyo tezgahı banyo dolabı mermerit mutfak tezgah mutfak dolabı banyo tezgahı banyo dolabı mermerit mutfak tezgah mutfak dolabı banyo tezgahı banyo dolabı mermerit mutfak tezgah mutfak dolabı banyo tezgahı banyo dolabı mermerit mutfak tezgah mutfak dolabı banyo tezgahı banyo dolabı
Gaziosmanpaşada mermerit mermerit mutfak tezgahları mermerit mutfak tezgahı mutfak dolabı mermerit mutfak tezgahı mutfak dolabı MERMERİT Mermerit malzemesinin ana hammaddesi mermer tozu ve polyester olmasına rağmen, ayrıca içerisine eklenebilecek renk pastaları, ayırıcı ve jelkot gibi ek malzemelerle çeşitleri arttırılabilir. Mermeritten imal edilen mutfak tezgahları ve banyo lavabolarının arka tarafı kalın, ön dudağı ve evye kısmının tek parça oluşu sebebi ile sıvı sızdırması yapmadığı için ahşap mutfak ve banyo dolaplarının sıvıdan dolayı zarar görmesini, açılmasını ve şişmesini önler. Diğer mermer ürünlerinde yapıştırma olduğu için, sızma olasılığı çok yüksektir. Mermeritte yapıştırma ve ek yeri yoktur. Bundan dolayı zamanla arka süpürgeliğin, ön ile kenar dudaklarının oynaması, açılması ve evye kısmının tezgahtan ayrılıp aşağı düşmesi gibi bir problemlerle karşılaşılmaz. Kalıptan çıkarıldığında yüzeyi parlak ve pırıl pırıldır. Estekik ve şıktır. Cilalamaya gerek yoktur. Rengi yıllar geçsede solmaz ve parlaklığını kaybetmez. Mutfağınızaa, banyo dolaplarınıza ve fayanslarınıza uygun, istenilen renk seçeneklerinde üretilebilir. Hatta müşterinin isteğine göre özel renk çalışması bile yapmak mümkündür. Granit (grapol) ve mermer (onix) görünümünde de üretilebilir. Ürünlerin imalatı esnasında, malzemenin havası alındığından dolayı, ürünlerde çatlama ve hava boşlukları olmaz. Polyester bazlı üretim olduğu için, kasılmadan dolayı kırılma yapmaz. Esneme payı mermere göre daha fazladır. Bu yüzden çok sağlam ve dayanıklıdır stone erdoğan yapıcı:
  • #3399110
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.