izmir SAFKAN SHİH-TZU tüy dökmez apartman için İDEAL

izmir SAFKAN SHİH-TZU tüy dökmez apartman için İDEAL

Ege » İzmir » Bornova
Görüşülür
izmir SAFKAN SHİH-TZU tüy dökmez apartman için İDEAL
 
izmir SAFKAN SHİH-TZU tüy dökmez apartman için İDEAL izmir SAFKAN SHİH-TZU tüy dökmez apartman için İDEAL izmir SAFKAN SHİH-TZU tüy dökmez apartman için İDEAL izmir SAFKAN SHİH-TZU tüy dökmez apartman için İDEAL izmir SAFKAN SHİH-TZU tüy dökmez apartman için İDEAL izmir SAFKAN SHİH-TZU tüy dökmez apartman için İDEAL
safkan shih-tzu en şirin tüy dökmeyen köpektir: safkan shih-tzu izmir yavru tüyy dökmezz apartman için en ideal bornovanın en yakışıklı shih-tzu yavrusuu. NEDEN SHİH-TZU?????? ALALIM.. -{{-Üretici, Petshop, Çiftlik Yavruları DEĞİLDİR.}} -VETERİNER GÖZETİMİNDE PROBLEMSİZ. 7- SHİH-TZU YAŞAM ALANIMIZA EN UYGUN IRKTIR. 8-TÜM AŞILARI YAPILDI. 9--ÜÇ BUÇUK AYLIK ERKEK YAVRU. 2- ÇOCUKLARLA ÇOK İYİ ANLAŞIR. 3-EVDE YANLIZ KALABİLİR SESSİZDİR. 5-KÜÇÜK IRKTIR 5 İLA 6 KİLO ARASIDIR FAZLA BÜYÜMEZ. 6-EN ÖNEMLİSİ ÇOK TÜYLÜ OLMASINA TÜY DÖKMEZ 4-ÇOK ZEKİ VE OYUNCUDUR. TUVALET EĞİTİMLİDİR KEDİ KUMUNA ALIŞTIRILDI-}} -GÜNÜMÜZDE HAYVAN BAKMAMIZI ZORLAŞtTIRANnn -GEREK SİTE , GEREK APARTMAN , YÖNETİMİ KURALLARI... -SHİH-TZU YAVRULARI İÇİN GEÇERLİ DEĞİLDİR ÇÜNKÜ 1-SHİH-TZU PEK HAVLAMAZ VE ISIRMAZ. 10-PROFÖSYONEL MAMA İLE BESLENİYORLAR 11-YENİ AİLELERİNİ ARIYORLAR....05354288205.
  • #3413183
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • SATILIK AVCI KURZHAAR

    TÜM VERDİĞİMİZ KÖPEKLERDE AV YAPMA IRK VE SAĞLIK GARANTİSİNİ SİZLERE VERMEKTEYİ ...

  • MÜKEMMEL ÖTESİ HUSKY SİBİRYA YAVRULARI

    * Husky Sibirya Yavrular Parazit Tedavileri Yapılmış Resimlerde Gördüğünüz Dişi ...

  • Sibirya husky yavrusu ücretsiz

    Biz güzel yavrusu evlat edinmek için var. AKC oldukları / CKC kaydı, eğitimli po ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.