shih tzu safkan yavru izmir shih-tzu

shih tzu safkan yavru izmir shih-tzu

Ege » İzmir » Bornova
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » İzmir » Bornova
shih tzu safkan yavru izmir shih-tzu
 
shih tzu safkan yavru izmir shih-tzu shih tzu safkan yavru izmir shih-tzu shih tzu safkan yavru izmir shih-tzu shih tzu safkan yavru izmir shih-tzu
15 Aralık 2012 tarhinde annenin ilk doğumundan 3 erkek yavru vardır Shih tzu yavrularımız 3 adet ve hepsi erkek safkan dır.Anne ve bbayı gorebilirsiniz.Arastrdıgınızda shih tzular ne kadar güzel bir ırk görebilirsiniz. HAVLMAZ UFAK CİNSDİR APARTMAN HAYATINA UYGUN VE COK SVECENDİR. TÜY DKMEZ. elimizde.Petshop yada çiftlik üretimi değildir.Safkan Shih Tzu anne ve babanın orijinal yavrlarıdır. Parazit aşısı yapılmıştır. ( 31.01.2013 ) Veteriner kontrollü kimlik kartına sahiptir. Toplu yaşam alanlarına uyumlu bir ırk olup fazla büyümemektedirler. Yetişkin ağırlıkları ortalama 5-8 kgdır. Isırma havlama tüy dökümü vb. huyları bulunmamaktadır. Tuvalet eğitimi verilmiştir. Shih tzular son derece özgün ve kaliteli canlılardır.Irkla ilgii ufak bir araştırma yaparak özellikleri hakkında daha çok bilgi elde edebilirsiniz... Yavru Royal Canin mama ile büyümekte. Ticari amaç güdenlerin ve geçici hevsle sahip olmak isteyenlerin aramaması rica olunur.Yavruların iyi bir bakıcı ailye sahip olmaları öncelikli tercihimizdir. Fiyat konusunda lütfen arayınız.
  • #3359612
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.