ikinci el eşya batıkent,

ikinci el eşya batıkent,

Ankara / Yenimahalle / Ergenekon Mah.
Ücretsiz
 
ankaranın her semtinden eski ve kullanılmış ev eşyası alınır 0507 943 35 05 0533 761 50 86 ikinci el eşya batıkent

Batıkent'te oturuyor ve evinizdeki eski eşyaları ne yapacağınızı bilemiyorsanız hemen ikinci el eşya Batıkent şubelerini arayarak eşyalarınıza değeri kadar fiyat biçen firmalar ile anlaşabilirsiniz. Telefonda vereceğiniz bilgide satmak istediğiniz eşyaların kaç yılına ait olduklarını, tamiri bakım ya da onarım geçirip geçirmediğini, çalışır ya da bozuk durumda olmasını söylemelisiniz. Antika değerinde bir eşyaya sahipseniz bunu da mutlaka bildirmelisiniz. Vereceğiniz listeye göre evinize gelecek olan firma yetkilileri size bir fiyat teklifinde bulunacaklardır. Fiyatta anlaştığınız takdirde eşyalarınızı en kısa zamanda alırlar.

Kısa bir süreliğine Batıkent'te ev tutacaksanız ve evinize işinize yarayacak üç beş tane eşya alacaksanız ve bunun için de çok para harcamak istemiyorsanız, o zaman hemen ikinci el eşya Batıkent firmalarını arayabilirsiniz. Pek çok yepyeni görünümle ya da çok az kullanılmış ikinci el eşyayı alabileceğiniz mağazalar sayesinde evinize lazım olan her eşyayı alabilirsiniz. Hatta spot olarak beyaz eşyalarınızı da yine aynı firmalar aracılığı ile alabilir, böylece geçici bir süre için fazla para ödemeden ihtiyaçlarınızı karşılamış olursunuz.

0507 943 35 05 0533 761 50 86
  • #4202769
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Alışveriş
  2. Ev eşyaları
  3. Mobilya, Dekorasyon
  4. Ankara
  5. Yenimahalle
  6. Ergenekon Mah.
  • ikinci el eşya alımı etlik,

    ankaranın her semtinden eski ve kullanılmış ev eşyası büro eşyası ve lokanta alı ...

  • ikinci el eşya eryaman,

    ankaranım her semtinden eski ev eşyası alınır 0533 761 50 86 0312 310 17 33 ikin ...

  • Silikon yorgan çift kişilik 28 TL

    Çift kişilik ranforce kumaştan imal silikon yorgan 28 TL ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.