ikinci el eşya alımı etlik,

ikinci el eşya alımı etlik,

Ankara / Yenimahalle / Ergenekon Mah.
Ücretsiz
 
ankaranın her semtinden eski ve kullanılmış ev eşyası büro eşyası ve lokanta alınır 0533 761 50 86 0507 943 35 05 İkinci el eşya etlik

Etlikte üniversite okuyorsunuz ve ikinci el eşya almaya mı ihtiyacınız var? O halde firmamızdan yararlanarak ikinci el eşya etlik ihtiyacınızı karşılamaya ne dersiniz? İkinci el eşya etlik firması sizlerin ihtiyacınız olan her türlü eşyayı temin etme konusunda en kaliteli ürünleri size vermekten mutluluk duymaktadır. Sizlerin ihtiyaç duyduğunuz eşyalar arasında yer alan bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, buzdolabı, ütü, TV, bilgisayar, elektrikli soba, su ısıtıcısı gibi temel ihtiyaçlara firmamızdan yararlanarak kısa sürede alabilme imkanı elde edebilirsiniz. Aynı zamanda sizlerin ekonomik fiyatla eşya alımını düşündüğünüzün farkında olan firmamız ikinci el eşya konusunda sıkıntı çekmeden ürün alımı gerçekleştirebileceğiniz fiyat seçeneklerini sizlere sunacaklardır. Sizler için kış dönemi ve yaz dönemi en çok ihtiyaç duyacağınız ürün tespitleri yapılarak her sezon en çok ihtiyaç duyacağınız ürünler düşünülerek sizlerin ihtiyacınızı karşılamak amacı ile sizlere hizmet verilmektedir. Ürünlerimizin kalitesi her daim yüzünüzü güldürecek kalitede olacağı için hiç çekinmeden ikinci el eşya etlik firmamızı ziyaret edebilirsiniz.

0507 943 350 5 0312 310 17 33
  • #4202768
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Alışveriş
  2. Ev eşyaları
  3. Mobilya, Dekorasyon
  4. Ankara
  5. Yenimahalle
  6. Ergenekon Mah.
  • ikinci el eşya eryaman,

    ankaranım her semtinden eski ev eşyası alınır 0533 761 50 86 0312 310 17 33 ikin ...

  • Silikon yorgan çift kişilik 28 TL

    Çift kişilik ranforce kumaştan imal silikon yorgan 28 TL ...

  • bebek, giyim, nevresim, kablosu, kolye, bayan, takviye, bileklik, teyp,

    bebek, giyim, nevresim, kablosu, kolye, bayan, takviye, bileklik, teyp, yuasa, a ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.