fatih çapa'da yan flüt kursu armoni sanat

fatih çapa'da yan flüt kursu armoni sanat

Marmara » İstanbul » İstanbul
Görüşülür
fatih çapa'da yan flüt kursu armoni sanat
 
fatih çapa'da yan flüt kursu armoni sanat fatih çapa'da yan flüt kursu armoni sanat fatih çapa'da yan flüt kursu armoni sanat fatih çapa'da yan flüt kursu armoni sanat fatih çapa'da yan flüt kursu armoni sanat fatih çapa'da yan flüt kursu armoni sanat
Çapa Armoni Sanat Merkezi Çapa Millet Caddesi Tuna Apt. No:115 K:1 D:3 Fatih/Çapa/İst. Çapa Armoni Sanat Merkezi Yetkilisi Banu Taşpınar Cep: 0534 216 19 42 İş: 0(212) 589 74 94 İnternet Sitesi: www.capaarmonisanat.com Çapa Armoni Sanat merkezinde yan flüt ders kayıtları devam etmektedir. Armoni Sanat yan flüt eğitmeni, lise eğitimini Anadolu güzel sanatlar lisesinde piyano ve yan flüt, şan olarak almış , lisans eğitimini ise yine güzel sanatlar fakültesi piyano anabilim dalı yan flüt müzikoloji ile tamamlamıştır. Çapa armoni sanat merkezinde tüm eğitmenlerimiz meslek içi formasyon eğitimlerini de tamamladığından, profesyonel bir eğitimle öğrencinin seviyesine ve psikolojisine uygun, doğru bir yaklaşımla eğitim vermektedirler. derslerimiz çocuk ve yetişkinlere uygun bir müfredat dahilinde modern sınıflarda verilmektedir. Ayrıca yan flüt derslerinde nota, solfej, bona, repertuar çalışması da yapılmakta olup, isteğe göre de, hızlandırılmış bir eğitim kapsamında pratik eğitim de uygulanabilmektedir. Çapa Armoni sanat merkezi ulaşıma çok yakın bir lokasyonda, çapa tramvay durağının tam karşısında cadde üzerindedir. en yakın zamanda kendinizi güvende hissedeceğiniz kurumumuza bekleriz.
  • #3438968
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Özel ders
  2. Müzik ve Enstrüman
  • Sıfırdan Başlayacak Olana Notalı Özel Gitar Dersi

    Özel Gitar Dersleri Müziğe gönül vermiş ve hayatına, gitar öğrenerek yeni bir m ...

  • ney kursu izmir

    KURS İÇERİK NSÖZ NEY'İN BÖLÜMLERİ NEY TUTUŞ POZİSYONU NEFES DEVRELERİ NEY'DEN S ...

  • EVİNİZDE UD-GİTAR-BAĞLAMA-ORG KURSU 20TL

    EVİNİZDE MESLEĞİNDE UZMAN PROFESYONEL MÜZİSYENDEN ÜN.MEZUNU GİTAR -UD-SAZ-ORG KU ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.