GİTAR KURSU FATİH/KOCAMUSTAFAPAŞA

GİTAR KURSU FATİH/KOCAMUSTAFAPAŞA

Marmara » İstanbul » Fatih
Görüşülür
GİTAR KURSU FATİH/KOCAMUSTAFAPAŞA
 
GİTAR KURSU FATİH/KOCAMUSTAFAPAŞA GİTAR KURSU FATİH/KOCAMUSTAFAPAŞA GİTAR KURSU FATİH/KOCAMUSTAFAPAŞA GİTAR KURSU FATİH/KOCAMUSTAFAPAŞA GİTAR KURSU FATİH/KOCAMUSTAFAPAŞA GİTAR KURSU FATİH/KOCAMUSTAFAPAŞA
Çapa Armoni Sanat Merkezi Çapa Millet Caddesi Tuna Apt. No:115 K:1 D:3 Fatih/Çapa/İst. Çapa Armoni Sanat Merkezi Yetkilisi Banu Taşpınar Cep: 0534 216 19 42 İş: 0(212) 589 74 94 İnternet Sitesi: www.capaarmonisanat.com Çapa Armoni Sanat merkezinde gitar dersi kayıtları devam etmektedir. Çapa Armoni Sanat Gitar eğitmeni, Yıldız Teknik Üniversitesi klasik gitar ana sanat dalı mezunudur. Çapa Armoni Sanat merkezinde tüm eğitmenlerimiz meslek içi formasyon eğitimlerini de tamamladığından, profesyonel bir eğitimle öğrencinin seviyesine ve psikolojisine uygun, doğru bir yaklaşımla eğitim vermektedirler. derslerimiz çocuk ve yetişkinlere uygun bir müfredat dahilinde modern sınıflarda verilmektedir. Ayrıca gitar derslerinde nota, solfej, bona ve repertuar çalışması da yapılmakta olup, isteğe göre de, hızlandırılmış bir eğitim kapsamında pratik eğitim de uygulanabilmektedir. Çapa armoni sanat merkezi ulaşıma çok yakın bir lokasyonda, çapa tramvay durağının tam karşısında cadde üzerindedir. En yakın zamanda kendinizi güvende hissedeceğiniz kurumumuza bekleriz.
  • #3390131
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Özel ders
  2. Müzik ve Enstrüman
  • "Sivas Bağlama sanatevisivas

    Sivas ÇatıKatı SanatEvi Sivas Bağlama, Keman, Gitar, Flüt, Piyano Kursları Enstr ...

  • Sivas Bağlama, Keman, Gitar, Flüt, Piyano Kursları

    Enstrüman Kursları, Üniversitelerin Müzik Bölümleri Hazırlık Kursları, Bale, Sal ...

  • ANTALYA BAĞLAMA KURSU EZGİ MÜZİK EVİ

    BAĞLAMA GİTAR KEMAN UD VE TÜMESTURMANLARIN DERSİ VERİLİR. BAĞLAMA SATIŞLARIMIZ ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.