çim gübresi ankara, çim-gübresi-ankara, çim gübresi fiyatı, çim gübresi fiyat

çim gübresi ankara, çim-gübresi-ankara, çim gübresi fiyatı, çim gübresi fiyat

İç Anadolu » Ankara » Pursaklar
45₺
  • 45₺
    İç Anadolu » Ankara » Pursaklar
çim gübresi ankara, çim-gübresi-ankara, çim gübresi fiyatı, çim gübresi fiyat
 
çim gübresi ankara, çim-gübresi-ankara, çim gübresi fiyatı, çim gübresi fiyat çim gübresi ankara, çim-gübresi-ankara, çim gübresi fiyatı, çim gübresi fiyat çim gübresi ankara, çim-gübresi-ankara, çim gübresi fiyatı, çim gübresi fiyat çim gübresi ankara, çim-gübresi-ankara, çim gübresi fiyatı, çim gübresi fiyat çim gübresi ankara, çim-gübresi-ankara, çim gübresi fiyatı, çim gübresi fiyat
SÜPER ÇİM Besini Özellikleri: Çimlerin kök ve yapraklarının büyümesi ve gelişmesinde gerekli temel besin maddeleri olan Azot, Fosfor ve potasyum karışımlarndan oluşur. Harmanlanmış NPK Gübre: Azot 20 Fosfor 3 Potasyum 3 AZOT (N) Çimlerin erken ve süratli gelişmesini, yaprakların gür ve normal koyu yeşil renkte olmasını sağlar. FOSFOR (P2O5) Çimlerin gür ve hızlı gelişimini sağlar. Kök sistemini kuvvetlendirir. Kaliteyi yükseltir, kardeşlenmeyi teşvik eder. POTASYUM (K2O) Çimlerin ezilmeye ve soğuklara karşı dayanıklığını arttırır. Renk ve görünümlerini geliştirir. Kök oluşumunu teşvik eder. BESİN KULLANIM ŞEKLİ VE UYGULANMASI: Kaliteli koyu yeşil bir çim elde etmek için mevcut çim alanlarında 1 m2'ye 35-40 gr (yaklaşık 1 avuç) el ile serpilerek uygulanır. Uygulama toprak ısısının düşük olduğu sabah veya akşam saatlerinde yapılmalı ve uygulama sonrası mutlaka yağmurlama sulama yapılması gerekmektedir. Uygulama zamanı; sonbahar ve ilkbahar uygulamaları olmak üzere yılda 2 kez uygulama yapılır. İlkbahar Uygulaması: Mart- Nisan- Mayıs aylarında Sonbahar uygulaması: Eylül-Ekim aylarında olmak üzere birer defa uygulanır. Bahce Malzeme KAPIDA ÖDEME İLE 1 GÜNDE TESLİMAT İMKÂNI DETAYLI BİLGİ VE SİPARİŞLERİNİZ İÇİN ARAYINIZ.
  • #4017723
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.