ADİ FİĞ TOHUMU, SATILIK ADİ FİĞ TOHUMU, 1 KG ADİ FİĞ TOHUMU 4, 50 TLDİR. ANKAR

ADİ FİĞ TOHUMU, SATILIK ADİ FİĞ TOHUMU, 1 KG ADİ FİĞ TOHUMU 4, 50 TLDİR. ANKAR

İç Anadolu » Ankara » Pursaklar
4,50
  • 4,50
    İç Anadolu » Ankara » Pursaklar
ADİ FİĞ TOHUMU, SATILIK ADİ FİĞ TOHUMU, 1 KG ADİ FİĞ TOHUMU 4, 50 TLDİR. ANKAR
 
ADİ FİĞ TOHUMU, SATILIK ADİ FİĞ TOHUMU, 1 KG ADİ FİĞ TOHUMU 4, 50 TLDİR. ANKAR ADİ FİĞ TOHUMU, SATILIK ADİ FİĞ TOHUMU, 1 KG ADİ FİĞ TOHUMU 4, 50 TLDİR. ANKAR ADİ FİĞ TOHUMU, SATILIK ADİ FİĞ TOHUMU, 1 KG ADİ FİĞ TOHUMU 4, 50 TLDİR. ANKAR ADİ FİĞ TOHUMU, SATILIK ADİ FİĞ TOHUMU, 1 KG ADİ FİĞ TOHUMU 4, 50 TLDİR. ANKAR
Adi Fiğ (Vicia Sativa) Tohumu: Ömrü: Tek yıllık Boyu :cm Yeşil ot Verimi:kg/da Kuru ot Verimi:kg/da Tane Verimi: 200 kg/da Ekim Normu:kg / da Özellikleri: Ülkemizin hemen her bölgesinde yetiştirilen, otu kaliteli ve besleyici iyi bir yem bitkisidir. - Kışı sert geçen bölgelerde ilkbahar ekimi yapılmalıdır. - Kurağa oldukça iyi dayanır. -Meralarda tahıllarla karışık olarak kullanılabilir. Ot üretimi amaçlı karışık serpme ekimlerde; dekara 10 kg tohum ile 4-5 kg tahılın birlikte atılması yeterlidir. Sıraya ekimde ise; 8-10 kg tohum ile 3-4 kg tahıl karıştırılarak, 3, 5-5 cm derinlikte ve 20 cm sıra arası mesafesinde ekilebilir. En uygun biçim zamanı tam çiçeklenmeden sonra bakla oluşum dönemi ile tahılların başaklanma başlangıcı sonrasındaki süt olum dönemidir. -Nodlarında üreteceği için N ihtiyacı fazla olmaz. Topraktan istediği 2 kg N, 6 kg P2O5/da'dır. -Toprağı örttüğü için aşınmayı engeller ve yabancı ot mücadelesi sağlar. -Yeşil otunda 23, 9 ham protein bulunur. Protein/karbonhidrat dengesi sağlandığı için silaj yapımı kolaylaşır. (Dane ham protein oranı %20'dir.) -Yeşil ot için; çiçeklenme döneminden alt kısımda baklalar oluşuncaya kadar geçen sürede biçilir. Kuru ot için ise; ilk baklalar yetişince biçim yapılır. Bahçe Malzeme KAPIDA ÖDEME İLE 1 GÜNDE TESLİMAT İMKÂNI DETAYLI BİLGİ VE SİPARİŞLERİNİZ İÇİN ARAYINIZ.
  • #4009015
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.