çeşmede satılık lüx villa

çeşmede satılık lüx villa

Ege » İzmir » Çeşme
650.000₺
çeşmede satılık lüx villa
 
çeşmede satılık lüx villa çeşmede satılık lüx villa çeşmede satılık lüx villa çeşmede satılık lüx villa çeşmede satılık lüx villa çeşmede satılık lüx villa
Villa konum olarak merkezi bir konumda olup sakin ve zeytin ağaçları içinde çok özel bir mevkiye sahiptir. Dalyan marina yat limanına 150 metre mesafede olup Dalyan'nın en güzel plajlarına 200 metre mesafededir. Tanşaş, fırın, manav ve market gibi alışveriş yerlerine 100 metre mesafededir. Villamız en ince ayrıntısına kadar özen gösterilerek yapılmış bir villadır. Evin sağlamlığı için 2 metre temel kazılmış ve 2 metre yüksekliğinde perde betondan temel yapımıştır. izolasyonu için bohçalama sistemi ile ıslaklığa, neme ve rutubete karşı önlem alınarak mükemmel bir şekilde izalasyonu yapılmıştır. Villamız bölgenin en güzel ve sağlam taşı olan Urla taşı ile kaplanmıştır, bahçe duvarlarıda Urla taşı ile yapılmıştır. Villa yerden ısıtmalıdır, ıslak zeminler ve banyo mobilyaları vitradır. Banyolarımız mermer döşemelidir. Villamızda şöminemiz mevcut olup pencerelere en iyi ısı yalıtımlı comfort camdır, panjurları otomatik panjurdur. Villamızın bahçesinde zeytin ağaçları mevcut olup komple çimdir. Bahçemizde artezyan vardır, sulama için extra fatura ödemeniz gerekmemektedir. Villayı kendimiz oturacağız düşüncesiyle 1. sınıf kalitesinde işçilik ve malzeme kullanarak yaptık fakat umduğumuzdan çok fazla maliyetlere çıkınca malesef satma kararı aldık. Villla çatı katından marina manzaralı olup önü açık ve ferahtır. Çatı katı büyük bir oda haline getirilecek şekilde yapıldı, isteğe göre o katıda kullanabilme imkanı mevcut. Villa 3 oda 1 salon 2 banyoludur, net 126 metrekaredir, balkonlar ve teraslar hariç çatı katı ile villanın toplam 140 metrekare net kullanım alanı vardır.
  • #3654834
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Emlak
  2. Konut
  3. Satılık
  4. Villa
  • Sahibinden kandırada acil satilik villa

    Kocaeli Kandıra'da dısı bitmiş ici natamam villa satiliktir. ...

  • AYVALIK SARIMSAKLI ŞEYTAN SOFRASI YOLU SATILIK VİLLA

    AYVALIK SARIMSAKLI ŞEYTAN SOFRASI YOLU SATILIK VİLLA ARTEZYEN KUYU BULUNMAKTADI ...

  • ortacada satılık kelepir villa

    ortacada acil satılık villa 174 m kapalı alanı 400 m bace içerisind inşaat malıy ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.