Çeşme Dalyan Merkezde Satılık Villa

Çeşme Dalyan Merkezde Satılık Villa

Ege » İzmir » Çeşme
520.000₺
  • 520.000₺
    Ege » İzmir » Çeşme
Çeşme Dalyan Merkezde Satılık Villa
 
Çeşme Dalyan Merkezde Satılık Villa Çeşme Dalyan Merkezde Satılık Villa Çeşme Dalyan Merkezde Satılık Villa Çeşme Dalyan Merkezde Satılık Villa Çeşme Dalyan Merkezde Satılık Villa Çeşme Dalyan Merkezde Satılık Villa
Çeşme Dalyan merkezde şuan kaba inşaatı bitmek üzere olan ikiz villanın bir tanesi satılıktır. Villa konum olarak merkezi bir konumda olup sakin ve zeytin ağaçları içinde çok özel bir mevkiye sahiptir. Dalyan marina yat limanına 150 metre mesafede olup Dalyan'nın en güzel plajı olan kocakarı plajınada 200 metre mesafededir. Tanşaş, fırın, manav ve market gibi alış-veriş yerlerine 100 metre mesafededir. İnşaatımız kesinlikle klasik mütahit işçiliği olmayıp en ince ayrıntısına kadar özen gösterilerek yapılmaya çalışılan bir villadır. Evin sağlamlığı için 2 metre temel kazılmış ve izolasyonu için bohçalama sistemi ile ıslaklığa, neme ve rutubete karşı önlem alınmış mükemmel bir şekilde izalasyonu yapılmıştır. Evimizde yapı denetimin uygun bulduğu beton ve demirler kullanılmış olup binanın temeline 2 metre boyunda komple perde beton ile bina sağlamlık açısından deyim yerinde ise 9 şiddetinde depreme dayanır hale getirilmiştir. Şuan kaba inşaat aşamasında olan inşaatımız Urla taşı ile kaplanacak, yerden ısıtma olacak ve ıslak zeminlerde vitra kullanılacaktır. Villamızda şöminemiz mevcut olup pencerelere en iyi ısı yalıtımlı camlar takılacak, panjurları otomatik panjur olacaktır. Villayı kendimiz oturacakmış kalitesinde yaptığımıza canı gönülden inanabilirsiniz, villa istediğimiz süre içinde satılmaz ise eğer kendimiz geçip oturmak için yaptırıyoruz. Villla kısmen marina manzaralı olup önü, yanı açık ve ferahtır. Çatı katı oturma ruhsatı alındıktan sonra büyük bir oda haline getirilecek şekilde yapılıyor, çatı katından marina manzaralıdır. Villa mart sonunda bitecek ve sahibine teslim edilecektir!
  • #3311368
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.