bursa ikinci el eşya alım satım

bursa ikinci el eşya alım satım

Marmara » Bursa » Merinos
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Merinos
bursa ikinci el eşya alım satım
 
bursa ikinci el eşya alım satım bursa ikinci el eşya alım satım bursa ikinci el eşya alım satım bursa ikinci el eşya alım satım
Bursa Salihoğlu Ticaret 2.şubemiz ile hizmetinizdeyiz. İkinci el eşya alım yapan firmamız, 2.EL eşya alan eski firmalar arasındandır. 2.el eşya alanlar sektöründe spot eşya alım konusunda uzmanlaşmış hizmet vermektedir. 2.el eşya alan yerler arasında saygın bir konumu vardır. 2.el eşya pazarında de 2.el eşya satma konusunda hızlı ve kaliteli hizmet vermektedir.Bursa Spot olarak her marka ve modelde ikinci el eşyalarınız en iyi fiyattan yerinde ve peşin olarak alınır.İkinci el eşya alan firmalardan farkımız satmak istediğiniz ikinci el eşyalaraınıza en iyi fiyatı veriyoruz. Firmamız Salihoğlu ticaret ; bursa kayhan bat pazarı (bit pazarı) spotçular çarşısında ; yeni ve ikinci el (az kullanılmış) ; beyaz eşya , mobilya , alım satımı yapmaktadır.Yeni ve az kullanılmış Dayanıklı tüketim malları ; buzdolabı , çamaşır makinesi , bulaşık makinesi, fırın , set üstü ocak , televizyon , lcd televizyon , led televizyon , plazma televizyon , bilgisayar , laptop , notebook , doğalgaz sobası şofben , ankastre ürünler , Mobilya ; oturma grubları , koltuk takımı çekyat , yatak odası , baza yatak , halı vb...eşyalarınız nakit (peşin) para yerinden değerinde alınır satılır.
  • #3437796
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.