bursa ikinci ev eşyası alan satanlar bursada

bursa ikinci ev eşyası alan satanlar bursada

Marmara » Bursa » Çarşambapazarı
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Çarşambapazarı
bursa ikinci ev eşyası alan satanlar bursada
 
bursa ikinci ev eşyası alan satanlar bursada bursa ikinci ev eşyası alan satanlar bursada bursa ikinci ev eşyası alan satanlar bursada bursa ikinci ev eşyası alan satanlar bursada bursa ikinci ev eşyası alan satanlar bursada bursa ikinci ev eşyası alan satanlar bursada
Yeni ve Az Kullanılmış Buzdolabı, Çamaşır Makinası, Fırın, Televizyon, Bilgisayar, Bulaşık Makinası, Derin Dondurucu Doğalgaz Sobası Şohben, Termosifon, yatak odası, koltuk takımı, baza yatak, çekyat, Halı vs. YERİNDE DEĞERİNE PEŞİN PARA İLE ALINIR. Sayfalarımız www.bursaspotesy a.com www.bursaeskiesya.com www.bursaspo t.net www.bursaspotbeyazesya.com www.bur saelektronikesya.com www.salihogluticare t.com www.bursaevesyasi.com www.bursaspo tevesyasi.com www.bursaikincielesya.com www.bursakullanilmisesya.com www.bursabe yazesya.com 1990 yılında kurulan firmamız, siz değerli müşterilerinize ulaşmanın verdiği sorumluluğu bünyesinde hissederek, 2.el (kullanılmış) eşya ve spot eşya sektöründe faaliyet göstermektedir.Salihoğlu Ticaret olarak; Bursada İkinciel, kullanılmış, eski ve spot eşyalarınızı yerinde değerine alım ve satımını yapmaktayız. Bat pazarı , Tanburacılar sokak. No: 9 Osmangazi-BURSA TELEFON: (224)(224 )2201077 GSM:
  • #3429548
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.