bull terrier satılık yavrular

bull terrier satılık yavrular

Marmara » Bursa » Bursa
Görüşülür
bull terrier satılık yavrular
 
bull terrier satılık yavrular bull terrier satılık yavrular bull terrier satılık yavrular bull terrier satılık yavrular bull terrier satılık yavrular bull terrier satılık yavrular
Gözleri küçük, koyu renkli, badem biçiminde ve birbirine yakındır. Vücudu sıkı ve yuvarlak hatlı, omuzları adaleli ve kuyruğu yere yatay taşınır. Bu ırk bir zamanlar köpek dünyasının gladyatörü olarak anılsa da artık oldukça yumuşamış doğasıyla kibar ve güvenilir bir ırktır. Farklı görünümü aksini düşündürtse de çok fazla insan sevgi ve ilgisine ihtiyaç duyar. Bu ırk doğru sosyalleştirilip eğitildiğinde harika bir dost olmasına rağmen yine de her eve tavsiye edilmez. Bağımsız ve başına buyruk olma eğilimi fiziksel gücü ile de birleşince onu pek çok köpek sahibinin sıradan yeteneklerinin ötesinde bir köpek yapar. Genç bull terrierler küçük çocuklar için çok enerjik olabilir. Kendi ailesi için sonsuz töleranslı olsa da başkalarınca kızdırılmaktan hoşlanmaz. Yine de dost yaklaşan herkesle dostluk kurmaya hazırdırlar. Oldukça inatçıdır ve bu eğitilebilirliğini oldukça düşürür. Disiplinli; ama övgüye dayalı bol sabır ile yoğrulmuş bir eğitim verilmelidir. Sert yöntemler içine kapanmasına ve efsanevi inadının ortaya çıkmasına neden olacaktır. Doğal koruma köpeğidir. Bu nedenle ailesini korumaya cesaretlendirilmemeli ya da aşırı kıskanç olmasına izin verilmemelidir. Bull terrierler ailesiyle bol vakit geçirmek ister, aksi halde eşyaları kemirmesi kaçınılmazdır. Bu da eşyalar bir yana köpek için tehlikeli olabilir. Yavruyken (2-6 aylar) diğer hayvanlar ve köpeklerle iyi sosyalleştirilmelidir. Kişiliklerinin henüz oturmadığı ve hala çocuk sayıldıkları ilk bir kaç yıl boyunca sahibi adına büyük çapta sabır ve tecrübeli bir eğitim dönemi gerektirir. Aksi takdirde kontrolü çok güç enerjik ve dediğim dedik bir köpeğe dönüşür. Bu dönem atlatıldıktan sonra sessiz, aşırı sadık ve güvenilir bir köpek ortaya çıkar. Ancak tüm bunlar sabır ister. --------------------------------------- ---------------------------------- --PET AÇIKLAMASI -- DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ. İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ. *Google : https://plus.google.com/1031077247545610 74673/posts?hl=tr *Youtube:https://www.y outube.com/channel/UCKV5tM65NXLGxkR2ade2 5aA/videos *Blogger:https://www.blogger. com/blogger.g?blogID=3918443170833919146 #allposts *Facebook : https://www.facebook.com/Scoobypetlife-7 06626236135163/ *İnstagram: https://instagram.com/scoobypetlife/ Dah a fazla bilgi almak için telefon numaralarımızdan bizleri arayabilirsiniz. -Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR. Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır. ( Bilgi alabilirsiniz ) SATIŞ SONRASI 7/24 destek alabilirsiniz.
  • #4110485
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • İZMİRDE 0 NUMARA SAFKAN MALTESE TERİYER YAVRULAR

    *******YAVRULARIMIZ ÜCRETSİZ DEĞİLDİR....!!!!********* **ELİMİZDE DİŞİ VE ERKEK ...

  • Anne Ve Yavru Pointer

    Merhaba arkadaşlar . Elimizde anne ve 5 adet pointer Yavrusu vardır . Köpekleri ...

  • Beyaz pekinez yavruları IRK VE SAĞLIK GARANTİLİ

    HER IRK ÖZEL ÜRETİM VE SAFKAN YAVRU SATIŞI, SİZE UYGUN OLAN IRKLAR HAKKINDA BİLG ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.