Beyaz pekinez yavruları IRK VE SAĞLIK GARANTİLİ

Beyaz pekinez yavruları IRK VE SAĞLIK GARANTİLİ

Marmara » Bursa » Mudanya
Görüşülür
Beyaz pekinez yavruları IRK VE SAĞLIK GARANTİLİ
 
Beyaz pekinez yavruları IRK VE SAĞLIK GARANTİLİ Beyaz pekinez yavruları IRK VE SAĞLIK GARANTİLİ Beyaz pekinez yavruları IRK VE SAĞLIK GARANTİLİ Beyaz pekinez yavruları IRK VE SAĞLIK GARANTİLİ
HER IRK ÖZEL ÜRETİM VE SAFKAN YAVRU SATIŞI, SİZE UYGUN OLAN IRKLAR HAKKINDA BİLGİ EDİNMEK, YAVRUNUZ İÇİN BELİRLEMİŞ OLDUĞUNUZ LOKASYONDA YAŞAM KALİTENİZİ ETKİLEMEDEN NASIL EĞİTİM VERECEĞİNİZİ ÖĞRENMEK İÇİN BİLGİ DANIŞMANLIK HİZMETİNİ ÜCRETSİZ OLARAK SİZ DOSTLARIMIZA SUNMAKTAYIM. 09:00 & 22:00 SAATLERİ ARASINDA TELEFONUMUZDAN BANA ULAŞIN : TARKAN KOLDAŞ 0531 567 41 41 / www.miniminiyavrular.com *Yavrularımız ırk ve sağlık garantilidir. *Satış sözleşmesi yapılmaktadır. *Mesaj ve yorumlara cevap verilmeyecektir. *Yalnızca telefonla irtibata geçmenizi rica ederiz. *Yavrularımız müşterilerimize microchip takılarak teslim edilmektedir. *Taşıma puseti, mama kabı ve su kabı hediye olarak gönderilmektedir NOT : Evcil alım ve satımının yapıldığı ücretsiz ilan verebileceğiniz www.miniminiyavrular.com ve .net artık hizmetinizde, twitter , facebook ve instagram bizi takip eden kazanır..
  • #4109717
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Uzun zamandan beri ariyorum ama bulamiyorum lutfen yardim edin

    Merhaba ben eskişehirden büşra apartmanda oturduğum için uzun zamandan beri küçü ...

  • PRESE CANARİO YAVRULARI yavrulari

    KENDİ KÖPEKLERİMİZİN YAVRULARI 2 DİŞİ VE 1 ERKEK OLUP, BU SEVİMLİ YAVRULARI VE A ...

  • tüy dökmeyen****büyümeyen****%100 safkan****yorkshire terier yavruları****

    ANNE ALTINDAN BÜYÜMEYEN TÜY DÖKMEYEN %100 SAFKAN YORKSHİRE TERRİER -YORKİ- YAVRU ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.