benimde sıcak bir yuvaya başımı okşayacak bir ele ihtiyacım var!!!

benimde sıcak bir yuvaya başımı okşayacak bir ele ihtiyacım var!!!

Marmara » İstanbul » Tuzla
Görüşülür
benimde sıcak bir yuvaya başımı okşayacak bir ele ihtiyacım var!!!
 
benimde sıcak bir yuvaya başımı okşayacak bir ele ihtiyacım var!!! benimde sıcak bir yuvaya başımı okşayacak bir ele ihtiyacım var!!!
benimde sıcak bir yuvaya başımı okşayacak bir ele ihtiyacım var!!!l merhaba benim adım tripot.bundan 1, 5 ay önce annem ve kardeşlerimle yemek aramak için bir gezintiye çıktık.yolda gördüğüm bir ekmek parçasını almak üzereyken bir araba bana çarptı ve kaçtı.canım çok acıdı ve çok ağladım...annemle kardeşlerim geldi hemen yanıma onlarda çok üzüldüler ve ağlıyolardı.bir süre sonra başka bir araba yanımıza yanaştı ve içinden 3 tane insan indi.onları görünce daha çok korktum, çünkü kimisi başımızı okşayıp bize yemek veriyordu kimiside bize taş atıp bizi dövüyordu... bunlar ne yapacaktı acaba??? içlerinden bir tanesi başımı okşadı ve beni arabaya koydu.barınağa gidiyoruz hemen dediler.beni öyle bir yere götürdülerki ordan çok korktum.bir sürü köpek bana bakıp havlıyordu.bana bakarak bişeyler konuştular ve daha sonrasında beni arabaya koyup başka bir yere götürdüler.orası sessizdi ama yinede çok korktum.herkes yanıma gelip bana bakıyordu.bir odaya aldılar sonra beni ve bir masaya yatırdılar, korkma diyip başımı okşadılar.ondan sonrasını hatırlamıyorum.uyandığımda bir kafesteydim.gelip bana bakıyorlardı sürekli ama niyee??? vücudumda bir eksiklik vardı.evet evet arka bacağım yoktu.nerede o, , ne oldu ona, , ben onsuz nasıl yürürüm derken 1, 5 ay geçti ve ben onsuzluğa alıştım.artık kabul etmiyorum eksikliğim olduğunu.çünkü bende diğer köpekler gibi koşup oynuyorum.ama tek bi şikayetim var oda bu kafes.ben bu kafese hapsolmak istemiyorum.soğuk gecelerde yanına sığınacağım, , önüme çok değil birazcık yemek koyacak, , bana hep sevgisini verecek bir insan istiyorum... başımı okşayacak bir el istiyorum... size söz veriyorumki yaramazlık yapmayacağım, sizi üzmeyeceğim... şimdi soruyorum size bana yuvasını açacak, , beni hep çok sevecek, BENİ ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR hayat arkadaşı yapacak biri varmı??? (benimde bir evim bir sahibim olsun istiyorum, bunu bana çok görmeyin!!!) NOT : LÜTFEN BURAYA YANIT VERMEYİN NUMARA İLE İRTİBATA GEÇİN. 0532 627 02 38 DENİZ HANIM
  • #138249
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • yavru amerikan cocker arıyorum

    Eşim ve ben evimizi paylaşabileceğimiz bir arkadaş arıyoruz.Evimizi bir dostla p ...

  • Secereli jack russell terrier ve ya french bulldog

    kısa tüylü , orjinal bir yavru istiyorum... Veteriner kliniğimin maskotu olsun i ...

  • kafkas kurdu sahibinden

    safkan kafkas kurt yavruları 2 tane dişi 2.5 aylık tüm belgeleri mevcut (pasapor ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.