3.GÜRPINAR BARINAĞINDA CİNS KÖPEKLER YUVA ARIYOR/İSTANBUL

3.GÜRPINAR BARINAĞINDA CİNS KÖPEKLER YUVA ARIYOR/İSTANBUL

Marmara » İstanbul » İstanbul
Görüşülür
3.GÜRPINAR BARINAĞINDA CİNS KÖPEKLER YUVA ARIYOR/İSTANBUL
 
3.GÜRPINAR BARINAĞINDA CİNS KÖPEKLER YUVA ARIYOR/İSTANBUL 3.GÜRPINAR BARINAĞINDA CİNS KÖPEKLER YUVA ARIYOR/İSTANBUL 3.GÜRPINAR BARINAĞINDA CİNS KÖPEKLER YUVA ARIYOR/İSTANBUL 3.GÜRPINAR BARINAĞINDA CİNS KÖPEKLER YUVA ARIYOR/İSTANBUL 3.GÜRPINAR BARINAĞINDA CİNS KÖPEKLER YUVA ARIYOR/İSTANBUL
NOT: sahiplenmek isteyenler icin önemli not. Sahiplenecek olan kişinin barinagimiza 1fotograf, nufus cuzdani fotokopisi ve ikametgah senedi veya adina gelmis bir fatura ile gelmeleri gerekiyor. İstanbul disina sahiplendirme yapmiyoruz. Sema Mandev 0532 676 4339 Kebire Bozkurt 0532 573 4070 Numaralardan bizi arayarak bilgi alabililer 13-Ben boxer’ım hemde cok guzel daha 5 ayligim bir evim olsun istiyorum 14-İste kardeslerim ile ben cok guzeliz ama bizi isteyen yok 15-Mesut neden bana Mesut ismi koymuslar ben mesut degilim yasliyim yorgunum kalan bir kac senemi barinakta gecirmek istemiyorum. Bu son istegim lutfen beni evlat edinin sizi hic uzmem 16-Old english sheepdog’mus benim cinsim Türkiye’de bir kac tane varmis ama onlar evde bakiliyormus. Ben ise barinaktayim. Benim cinsim bir suru paraya satiliyormus. Beni kimse istemiyor 17-Biz iki kardesiz yedigimiz ictigimiz ayri gitmiyor bu yuzden ya ikimizi birlikte alacak ya da ayni anda sahiplenecek iki ayri aile ariyoruz. Birimiz gider digerimiz kalirsa kalan mutsuzluktan olebilir. Bizi birlikte sahiplenmek ister misiniz? 18-Border collie meleziyim fazla soze gerek yok cok guzelim yumusak huyluyum ev veya bahcede bakilabilirim.
  • #126689
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • GÜRPINAR BARINAĞINDA CİNS KÖPEKLER YUVA ARIYOR/İSTANBUL

    1-Ben bir terrierim Barinak ortamina ayak uyduramadim derimde sorun oldu bu yuzd ...

  • satılık tavşan kopoyu (yavrusuyla) kopay

    değerli avcı abilerim 1, 5 yaşındaki tavşancı av köpeği satılıktır. köpek narlıd ...

  • safkan K9 köpeğimize eşleştiricez

    balıkesirde oturuyoruz kızımız alman kurduna eş arıyorum ilgilenen olursa msn ad ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.