baylara özel güvenilir apart oda

baylara özel güvenilir apart oda

Marmara » Bursa » Çekirge
25₺
  • 25₺
    Marmara » Bursa » Çekirge
baylara özel güvenilir apart oda
 
baylara özel güvenilir apart oda baylara özel güvenilir apart oda baylara özel güvenilir apart oda baylara özel güvenilir apart oda
am APART Bursa'nın tüm ulaşımlarının merkezi haline gelen Kent meydanın da hizmet vermektedir. Sektörde ki ayrıcalığımız ile 50 yatak kapasiteli temiz ve güvenilir bir ortamda güler yüzlü hizmet anlayışımız ile siz değerli misafirlerimize konaklama imkanı sunmaktayız. Metro , tramvay gibi toplu ulaşımlara ve lokanta, avm, sosyal yaşam alanlarına yakınlığımız siz misafirlerimizin önemindedir. ulaşım ve diğer olanaklar konusunda stretejik bir nokta da bulunmamız avantajı ile iş adamları, fuar ekipleri, ve çalışanlar tafanından tercih edilmenin mennuniyetini yaşamaktayız. Odam apart günlük konaklama imkanı yanı sıra aylık ve uzun dönem kiralama imkanı sunmaktadır. ***tek kişilik odalarımız dışında kalabalık gruplar için ise iki ve dört yataklı ekonomik odalarımız mevcuttur. ***firmalara özel çalışma strejisi ile profesyonel personel konaklamaları imkanı sunmaktayız. Bursamızın eşsiz güzelliğini ve tarihini keşfetmek isteyen, yolu bursa ya düşen ve yeni iş fırsatlarını değerlendiren sizleri misafir etmenin ayrıcalığı ile gurur duymaktayız. NOT: ODAM APART BAYLARA ÖZEL KONAKLAMA HİZMETİ SUNMAKTADIR. Ulu Mh., 16. Güzel Sokak (Güzel Sk.) 2-52, 16000 Bursa/Bursa, Türkiye iletişim :
  • #3858965
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.