bursada guvenli temiz kiralık oda

bursada guvenli temiz kiralık oda

Marmara » Bursa » Osmangazi
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Osmangazi
bursada guvenli temiz kiralık oda
 
bursada guvenli temiz kiralık oda bursada guvenli temiz kiralık oda bursada guvenli temiz kiralık oda bursada guvenli temiz kiralık oda
Bursa'nın tüm ulaşımlarının merkezi haline gelen Kent Meydanı'nda hizmet vermektedir. Sektöründeki ayrıcalığı ile 50 yatak kapasitesi ile temiz ve güvenli bir ortamı siz misafirlerimize sunmaktadır. Günlük ve uzun dönem konaklama olarak hizmet veren apartımız 2010 yılında faaliyete girmiştir. Metro ve dolmus guzergahı, alısverıs merkezı, sosyal yasam alanları, lokanta ve kafeteryalara yakınlıgı sadece 5 dk. Ulaşım ve diğer olanaklar konusunda stretejik bir nokta da bulunması'nın avantajı ile iş adamları ve çalışanlar tarafından tercih edilmekteyiz. Bursamızın eşsiz güzelliği ve tarihini keşfetmek isteyen, yolu bursaya düşen ve yeni iş fırsatlarını değerlendiren herkezi misafir etmenin ayrıcalığı ile gurur duymaktayız. NOT: firmamız bay apartı olarak hizmet vermektedir. telefon:
  • #3235091
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.