bakıcı arıyorum diyenler ; yatılı gündüzlü bakıcılar, hasta bakıcılar, çocuk..

bakıcı arıyorum diyenler ; yatılı gündüzlü bakıcılar, hasta bakıcılar, çocuk..

İç Anadolu » Ankara » Küçükesat
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Ankara » Küçükesat
bakıcı arıyorum diyenler ; yatılı gündüzlü bakıcılar, hasta bakıcılar, çocuk..
 
bakıcı arıyorum diyenler ; yatılı gündüzlü bakıcılar, hasta bakıcılar, çocuk.. bakıcı arıyorum diyenler ; yatılı gündüzlü bakıcılar, hasta bakıcılar, çocuk.. bakıcı arıyorum diyenler ; yatılı gündüzlü bakıcılar, hasta bakıcılar, çocuk.. bakıcı arıyorum diyenler ; yatılı gündüzlü bakıcılar, hasta bakıcılar, çocuk.. bakıcı arıyorum diyenler ; yatılı gündüzlü bakıcılar, hasta bakıcılar, çocuk.. bakıcı arıyorum diyenler ; yatılı gündüzlü bakıcılar, hasta bakıcılar, çocuk..
SARAY DANIŞMANLIK’TAN ALZHEİMER, DEMANS, PARKİNSON, YATAĞA BAĞIMLI, FELÇLİ TÜM YAŞLI VE HASTALARIMIZA EVDE BAKIM HİZMETLERİ SUNUYORUZ LÜTFEN İRTİBATA GEÇİNİZ.HASTA BAKICI ARIYORUM DİYEN TÜM MÜŞTERİLERİMİZE ŞİRKETİMİZ GARANTİSİNDE GÜVENİLİR, DÜRÜST, HOŞGÖRÜLÜ, SABIRLI BAKICILAR TEMİN EDEN ŞİRKETİMİZ SEVDİKLERİNİZE MUTLULUK DOLU TERTEMİZ SAĞLIKLI GÜVEN İÇİNDE YAŞAMA İMKANI SUNUYOR / SARAY DANIŞMANLIK’TAN Ankara ve Türkiyenin her yerine personel gönderilir. Ankara veya diğer illerde Yılların verdiği tecrübeyle Evlerinizde çalıştırılmak üzere Yatılı gündüzlü gündelikci Çocuk gelişimi mezunu Bebek bakıcıları ablalar Yabancı dil bilen bayanlar Hastalarınıza tecrübeli bakıcılar Yaşlılarınıza sefkatli bayanlar Evlerinize tecrübeli titiz Çalışma izinleri alınmış yabancılar Temizlik elamanları aşcılar Hastanelere hemşireler refakatciler Vasıflı vasıfsız bayanlar Sekreterler yönetici asistanları profesyonel ve hızlı hizmet veren şirketimiz her an taleperinize cevap vermek için telefonlarınızı beklemektedir. Saray sosyal danışmanlık, aracılık ve evde bakım hizmetleri pbx 7/24 ULAŞABİLECEĞİNİZ ACİL NUMARAMIZ Gsm : NENE HATUN CADDESİ 54/3 profesyonel ve hızlı hizmet veren şirketimiz her an taleperinize cevap vermek için telefonlarınızı beklemektedir. Saray sosyal danışmanlık, aracılık ve evde bakım hizmetleri yatılı bakıcı arıyorum, bakıcı bulamıyorum, ankarada bakıcı arıyorum, bakıcı arıyoruz ama bulamıyoruz diyorsanız lütfen iletişime geçiniz. ŞİRKETİMİZE YATILI BAYAN ELAMANLAR ALINACAKTIR yatılı bakıcı olarak çalışabilirim diyen kendine güvenen kefil referans verebilen bakıcı adayları alınacaktır şirketimiz bünyesinde hizmet içi eğitimlerini tamamlayan elamanlarımız uygun ailelerin yanında çalışmaya başlayacaklardır. lütfen irtibata geçiniz. pbx 7/24 ULAŞABİLECEĞİNİZ ACİL NUMARAMIZ Gsm :
  • #1460195
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.