ANKARADA BAKICI, HASTA BAKICI , ÇOCUK BAKICI, REFAKATCILAR, YATILI BAKICILAR..

ANKARADA BAKICI, HASTA BAKICI , ÇOCUK BAKICI, REFAKATCILAR, YATILI BAKICILAR..

İç Anadolu » Ankara » Küçükesat
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Ankara » Küçükesat
ANKARADA BAKICI, HASTA BAKICI , ÇOCUK BAKICI, REFAKATCILAR, YATILI BAKICILAR..
 
ANKARADA BAKICI, HASTA BAKICI , ÇOCUK BAKICI, REFAKATCILAR, YATILI BAKICILAR.. ANKARADA BAKICI, HASTA BAKICI , ÇOCUK BAKICI, REFAKATCILAR, YATILI BAKICILAR.. ANKARADA BAKICI, HASTA BAKICI , ÇOCUK BAKICI, REFAKATCILAR, YATILI BAKICILAR.. ANKARADA BAKICI, HASTA BAKICI , ÇOCUK BAKICI, REFAKATCILAR, YATILI BAKICILAR.. ANKARADA BAKICI, HASTA BAKICI , ÇOCUK BAKICI, REFAKATCILAR, YATILI BAKICILAR.. ANKARADA BAKICI, HASTA BAKICI , ÇOCUK BAKICI, REFAKATCILAR, YATILI BAKICILAR..
SARAY SOSYAL DANIŞMANLIK VE ARACILIK HİZMETLERİ Hasta Bakıcıları, Hemşireler, Hastanelere Refakatçiler Çocuk Bakıcıları, Ablalar, Ç.G.E Mezunları Temizlik Hizmetleri, Yardımcı Elemanlar Ev ve Büro içi Hizmet Elemanları Halkla İlişkiler Uzmanları, Yönetici Asistanları Şirketlere, İşyerlerine Yetişmiş Kalifiye Elemanlar SARAY SOSYAL DANIŞMANLIK VE ARACILIK HİZMETLERİ YILLARIN VERDİĞİ TECRÜBE İLE ÇOCUKLARINIZA, HASTALARINIZA YETİŞMİŞ VE TECRÜBELİ ELEMANLAR SUNARAK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ İLKE EDİNDİK ADRES: Nenehatun Cad.54/3 Küçükesat / ANKARA TELEFONLAR::.(0312)CEP: SARAY SOSYAL DANIŞMANLIK VE ARACILIK HİZMETLERİ Hasta Bakıcıları, Hemşireler, Hastanelere refakatçiler, Çocuk Bakıcıları, Ablalar, Ç.G.E Mezunları, Temizlik Hizmetleri, Ev ve Büro içi Hizmet Elemanları, vasıflı ve vasıfsız bay bayan personeller yatalak hastalara bakıcılar yatılı bayan elmanlar bakıcı yabancı dil bilen bakıcılar SARAY DANIŞMANLIK TAN YATILI, gündüzlü, gündelikçi, REFERANSLI, güler yüzlü, çalışkan YAŞLILARINIZA yardımcılar, temizlikçiler, HASTALARINIZA hasta bakıcılar, HASTANELERE refakatçı hemşireler, EVLERİNİZE yardımcılar hizmetliler VİLLALARA evli çiftler, ÇOCUK gelişimi mezunu bakıcılar dadılar ablalar BAY bayan elemanlar FABRİKALARA atölyelere çiftliklere vasıflı vasıfsız elemanlarANKARA Profesyonel Yaşlı - Hasta Bakımı Onlar başımızın tacı Annelerimiz babalarımız, aile büyüklerimiz... Onların kıymetini önce anne-baba olduğumuzda daha sonra da hastalık ve yaşlılıkta anlayabiliyoruz... Bakıma ihtiyaç duyan büyüklerinize ve hastalarınıza, evinizin sıcak ortamında hastabakıcı veya özel eğitimli hemşirelerimizle bakım hizmeti veriyoruz. Ister yatılı, ister sadece gündüz hizmeti alabileceğiniz bakıcılarımız; anne-babanıza, aile büyüklerinize, hastalarınıza ve bakıma ihtiyaç duyan tüm yakınlarınıza, en az sizlerin özeniyle hizmet ediyor ve ihtiyaçlarını karşılıyor. Evinizin huzurlu ortamında, sizlere ve aile büyüklerinize, hasta bakıcı hizmetinizde... Gülen yüzleri, her şeye değer Sevgi dolu hoşgörülü tecrübeli personellerimizle hizmetinizdeyiz Lütfen Randevu alınız: ADRES: Nenehatun cad.54/3 Esat/Çankaya/ANKARA TELEFONLAR:pbx CEP:
  • #1457957
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.