YOZGAT FİZİK TEDAVİ MERKEZİ EVDE TEDAVİ

YOZGAT FİZİK TEDAVİ MERKEZİ EVDE TEDAVİ

İç Anadolu » Yozgat » Yozgat
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Yozgat » Yozgat
YOZGAT FİZİK TEDAVİ MERKEZİ EVDE TEDAVİ
 
YOZGAT FİZİK TEDAVİ MERKEZİ EVDE TEDAVİ YOZGAT FİZİK TEDAVİ MERKEZİ EVDE TEDAVİ YOZGAT FİZİK TEDAVİ MERKEZİ EVDE TEDAVİ YOZGAT FİZİK TEDAVİ MERKEZİ EVDE TEDAVİ YOZGAT FİZİK TEDAVİ MERKEZİ EVDE TEDAVİ YOZGAT FİZİK TEDAVİ MERKEZİ EVDE TEDAVİ
Bir hastane ya da klinikte yatamayıp, kendi evinde fizik tedavi ve rehabilitasyon görmek isteyen hastalar için fizyoterapistler eşliğinde evde fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti verilmektedir. Yatalak hastalara, belirli yaralanmalar sonucunda bazı fonksiyonlarını kaybetmiş hastalara, yaşlılığa bağlı vücut hareketleri kısıtlanmış hastalara fizik tedavi ve rehabilitasyon programları uygulanmaktadır. Özellikle; protezi bulunan ya da felç geçirmiş hastalar evde fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti almak istemektedir. Evde fizik tedavi ve rehabilitasyonun avantajları olduğu kadar dezavantajları da bulunmaktadır. Öncelikle avantajlarından bahsedecek olursak; Hasta sıra beklemez Fizyoterapist ile birebir iletişimde olduğu için tedaviye çabuk yanıt verir Evinde rahat bir şekilde rehabilitasyon alır Hastaların bir diğer dikkat etmeleri gereken konu ise, fizyoterapist lisans eğitimi almış kişilerden rehabilitasyon program almalarıdır. Bazı fizik tedavi uzmanı eğitimi almamış kişiler tarafından alınacak fizik tedavi uygulamaları başka hastalıklara yol açabilmektedir. Bu nedenle evde fizik tedavi programlarında dikkat edilmesi gereken konu fizik tedavi alacağınız fizyoterapistin ilgili branştan lisans diploması olmasıdır. TELEFON:
  • #4166864
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.