YOZGAT İNME FELÇ FİZİK TEDAVİ FİZYOTERAPİST

YOZGAT İNME FELÇ FİZİK TEDAVİ FİZYOTERAPİST

İç Anadolu » Yozgat » Yozgat
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Yozgat » Yozgat
YOZGAT İNME FELÇ FİZİK TEDAVİ FİZYOTERAPİST
 
YOZGAT İNME FELÇ FİZİK TEDAVİ FİZYOTERAPİST YOZGAT İNME FELÇ FİZİK TEDAVİ FİZYOTERAPİST YOZGAT İNME FELÇ FİZİK TEDAVİ FİZYOTERAPİST YOZGAT İNME FELÇ FİZİK TEDAVİ FİZYOTERAPİST YOZGAT İNME FELÇ FİZİK TEDAVİ FİZYOTERAPİST YOZGAT İNME FELÇ FİZİK TEDAVİ FİZYOTERAPİST
Eve Fizyoterapist Çağırmak Neden Mantıklı? Bu yazımızda size eve fizyoterapist çağırmanın neden mantıklı olduğunu maddeler halinde açıklayacağız. Hasta transfer problemleri Zaten bir fiziksel engelle karşı karşıya olan hastanızın hastaneye transferinin ciddi zorlukları var. Örneğin akut hemiplejide hastanın tek tarafı tam felç halindeyken hastanızı merdiven indirip çıkarmak, her tedavi seansı için hastaneye ulaştırmak kolay olmayacaktır. Zaten hassas olan hasta psikolojisini olumsuz etkileyecektir. Yatan fizik tedavide ayları bulan bekleme süreleri Özellikle Ankara'da devlet hastanesinde yatarak fizik tedavi görmek istiyorsanız ayları gözden çıkarmanız gerekiyor. Çünkü bu beklemeler zaman zaman 6 ayı aşıyor. Bu da tedaviyi oldukça geciktiriyor. Erken dönem tedavi Hemipleji tedavisinde ilk 6 ay çok önemlidir. Tedavinin en etkin yanıt verdiği dönemdir. Yatan fizik tedavi sırası beklemek tedavi için size ciddi vakit kaybettirebilir. Bazı hastalıklarda erken dönem tedaviyi kaçırmak hastada ciddi fonksiyonel yetersizliklere sebep olabilir. Erken dönemde tedaviye başlamanın ne kadar önemli olduğu asla unutulmamalıdır. Zaman Hastanızı hastanelerdeki 45 dakikalık fizik tedavi seanları için her seferinde hastaneye götürüp getirmek ciddi zamanınızı alacaktır. Evde fizik tedavi gördüğünüzde, eve fizyoterapist gelir, tedavisini uygular ve gider. Zaman konusunda sizi etkilemez. Etkin Tedavi Fizyoterapist arkadaşlarımızın tamamı uzman veya uzmanlığını yapmakta olan, birçok yönde eğitim almış ve kendini geliştirmekte olan sağlık profesyonelleridir. Hastane protokolleri ve klişeleri şeklinde değil, en güncel ve bilimsel tedavileri evinizde uygulamaktadırlar. Düşük tedavi maliyeti Alanında yekin ve uzman fizyoterapistlerimizden evde fizik tedavi almak, özel merkezlerde fizik tedavi almaktan daha uygun maliyetlere karşılanabilmektedir. Detaylı bilgi için bize başvurabilirsiniz... TELEFON:
  • #4166862
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.