Urla ve güzelbahçe civarı hazır rulo çim uygulama ve bahçıvanlık hizmetleri

Urla ve güzelbahçe civarı hazır rulo çim uygulama ve bahçıvanlık hizmetleri

Ege » İzmir » Urla
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » İzmir » Urla
Urla ve güzelbahçe civarı hazır rulo çim uygulama ve bahçıvanlık hizmetleri
 
Urla ve güzelbahçe civarı hazır rulo çim uygulama ve bahçıvanlık hizmetleri Urla ve güzelbahçe civarı hazır rulo çim uygulama ve bahçıvanlık hizmetleri Urla ve güzelbahçe civarı hazır rulo çim uygulama ve bahçıvanlık hizmetleri Urla ve güzelbahçe civarı hazır rulo çim uygulama ve bahçıvanlık hizmetleri Urla ve güzelbahçe civarı hazır rulo çim uygulama ve bahçıvanlık hizmetleri Urla ve güzelbahçe civarı hazır rulo çim uygulama ve bahçıvanlık hizmetleri
Neden Hazır Çim... Daha az su, daha az bakım ister. Zaman kazandırır. İdeal ortamda hazırlanan hazır çim, tüm hastalık ve yabancı otlardan arındırılmıştır. Uygun bakım yapıldığı takdirde uzun yıllar kullanım olanağı sağlar. En hızlı, en sağlıklı, kullanım süresi düşünüldüğünde en ekonomik yeşil alan olanağı sağlar. Yazın sıcak günlerinde hazır çimin sık formu, serinlik sunar. Hazır çimin sık yapısı, hava kirleticiler için iyi bir filtredir. Karbondioksiti kullanarak havadaki oksijeni artırır. Gürültüyü, sesi ve ısıyı emer. Alerjik reaksiyonları üretebilecek faktörleri ortadan kaldırır. Yaşam alanlarına estetik, kalite ve yatırım değer katar. Yılın her ayında döşenme olanağına sahiptir Hazır rulo çim siparişleriniz için KALABAK BAHÇE PEYZAJ'ınnolu teflonunu aramak yeterlidir.24 saat içinde bahçenizi yemyeşil çimle kaplayalım.Uygulama bölgemiz İzmir merkez, Urla , Güzelbahçe, Seferihisar ve civarıdır.Gerekli tüm keşifler tarafımızdan ücretsiz yapılmaktadır.
  • #3404807
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.