izmir ve urla civarında organik sebze bahçesi kurmak ve bahçıvanlık hizmetleri

izmir ve urla civarında organik sebze bahçesi kurmak ve bahçıvanlık hizmetleri

Ege » İzmir » Urla
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » İzmir » Urla
izmir ve urla civarında organik sebze bahçesi kurmak ve bahçıvanlık hizmetleri
 
izmir ve urla civarında organik sebze bahçesi kurmak ve bahçıvanlık hizmetleri izmir ve urla civarında organik sebze bahçesi kurmak ve bahçıvanlık hizmetleri izmir ve urla civarında organik sebze bahçesi kurmak ve bahçıvanlık hizmetleri izmir ve urla civarında organik sebze bahçesi kurmak ve bahçıvanlık hizmetleri izmir ve urla civarında organik sebze bahçesi kurmak ve bahçıvanlık hizmetleri izmir ve urla civarında organik sebze bahçesi kurmak ve bahçıvanlık hizmetleri
Kalabak bahçe peyzaj olarak organik hobi sebze bahçenizi kuralım ister danışmanlık hizmeti verelim ister kuruluşunu beraber uzman bahçıvanlarımızla beraber kuralım olmadığınız zaman biz bakımını üstlenelim. Kimyasal hiçbir ilaç kulanmayalım tamamen ev yapımı organik ilaçlarla bahçemizi zararlılardan koruyalım. Siz afiyetle domates , salatalık, biber, patlıcan, kavun, karpuz, fasulye, marul v.s sebzelerinizi Afiyetle yiyin eşinize dostunuza yedirin.Eğer bahçenizin bir köşesinde yada tamamında boş güneş gören toprak alanınız varsa neden organik bir sebze bahçeniz olmasın.Bahçeniz ister 10metre kare ister daha üstü olsun yeterki bizi arayın beraber Organik hobi sebze bahçenizi kuralım.Yapmanız gerek tekşey Kalabak bahçe peyzaj 'ın nolu tel. aramanız yeterlidir.Hobi organik sebze bahçesi kuruluş ve bakımı için hizmet alanımız İzmir merkez, urla, Seferihisar ve civarlarıdır.
  • #3376642
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.