Toptan ucuz iç giyim, çamaşır, külot, gecelik, atlet takım, çıtçıtlı body,

Toptan ucuz iç giyim, çamaşır, külot, gecelik, atlet takım, çıtçıtlı body,

Marmara » İstanbul » Bağcılar
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Bağcılar
Toptan ucuz iç giyim, çamaşır, külot, gecelik, atlet takım, çıtçıtlı body,
 
Toptan ucuz iç giyim, çamaşır, külot, gecelik, atlet takım, çıtçıtlı body, Toptan ucuz iç giyim, çamaşır, külot, gecelik, atlet takım, çıtçıtlı body,
Kaliteli ve ucuz iç giyim, çamaşır imalatı yapan firmamız bayan külot, bayan şort, bayan boxer, bayan batu beden külot, ince askılı çıtçıtlı body, geniş askılı çıtçıtlı body, tül atlet külot takımları, tül gecelikler, erkek boxer gibi ürünler ile Yurtiçi ve Yurtdışı müşterilerine kaliteyi uygun fiyata satmayı ilke edinmiştir. Kumaş kalitemiz likralı süprem(pamuklu) dir. Bayan Külot, şort ve boxerlar haftalık değişik renk ve desenlerde çeşitlilik göstermektedir. Anadolu ya anlaşmalı olduğumuz kargolar ile 60 indirimli ürün gönderimi yapmaktayız.. Tüm resim ve fiyat bilgileri için www.keyna.com.tr adresimizden faydalanabilirsiniz. Ürün kalitesini İstanbul Bağcılardaki satış merkezimizden görebilirsiniz...Keyna İç Giyim.... Muhammed Bağcı......... Likralı Bayan Külot: 0, 85 TL Likralı Bayan Boxer: 1, 25 TL Çıtçıtlı body(İnce askı): 2, 5 TL Çıtçıtlı body(geniş askı):2, 9 TL Atlet külot takım : 5 TL Likralı Dantel gecelik takım : 6, 5 TL Ucuz iç giyim, ucuz iç çamaşır, ucuz bayan külot, ucuz çıtçıtlı body, ucuz bayan boxer, ucuz atlet külot takım, ucuz gecelik.
  • #2908246
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.