Yarım kollu, uzun kollu, balıkçı yaka çıtçıtlı bodyler çok uygun

Yarım kollu, uzun kollu, balıkçı yaka çıtçıtlı bodyler çok uygun

Marmara » İstanbul » Bağcılar
325₺
  • 325₺
    Marmara » İstanbul » Bağcılar
Yarım kollu, uzun kollu, balıkçı yaka çıtçıtlı bodyler çok uygun
 
Yarım kollu, uzun kollu, balıkçı yaka çıtçıtlı bodyler çok uygun Yarım kollu, uzun kollu, balıkçı yaka çıtçıtlı bodyler çok uygun Yarım kollu, uzun kollu, balıkçı yaka çıtçıtlı bodyler çok uygun Yarım kollu, uzun kollu, balıkçı yaka çıtçıtlı bodyler çok uygun Yarım kollu, uzun kollu, balıkçı yaka çıtçıtlı bodyler çok uygun Yarım kollu, uzun kollu, balıkçı yaka çıtçıtlı bodyler çok uygun
1. kalite likralı süprem(pamuk+likra) kumaşlardan ürettiğimiz çıtçıtlı bodyler çok uygun fiyatlardadır ve S-M-L bedenlidir. Siyah-beyaz renk seçeneklerimiz vardır. .. Anadolu ve yurtdışından sipariş alınır.. Diğer imalat ürünlerimiz www.ucuzicgiyim.8m.com adresimizden veya Bağcılar/İstanbuldaki satış merkezimizden görebilirsiniz. ;Anlaşmalı olduğumuz kargolar ile siparişleriniz sizlere %60 indirim ile gelir. İNCE ASKILI ÇITÇITLI BODY : 2, 25 TL GENİŞ ASKILI ÇITÇITLI BODY: 2, 6 TL YARIM KOLLU ÇITÇITLI BODY: 3, 25 TL UZUN KOLLU ÇITÇITLI BODY : 4 TL BALIKÇI YAKA ÇITÇITLI BODY:4, 3 TL KEYNA İÇ GİYİM Muhammed Bağcı oook ucuz iç çamaşırı, iç giyim imalat, , bayan külot, bikini, string, tanga, baksır, boxer, çıtçıtlı body, badi, gecelik, südyen takım, ihracat fazlası, parti malı, ucuz iç çamaşırı ..
  • #2317955
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.