Taşucunda Acil Satılık Lüks Daire

Taşucunda Acil Satılık Lüks Daire

Akdeniz » Mersin » Tarsus
80.000₺
  • 80.000₺
    Akdeniz » Mersin » Tarsus
Taşucunda Acil Satılık Lüks Daire
 
Taşucunda Acil Satılık Lüks Daire Taşucunda Acil Satılık Lüks Daire Taşucunda Acil Satılık Lüks Daire Taşucunda Acil Satılık Lüks Daire Taşucunda Acil Satılık Lüks Daire Taşucunda Acil Satılık Lüks Daire
Taşucu Mansuriye mahallesindeki dairemiz 4 katlı Binanın 3.cü katında ve herkatta birdaire olmak üzere dört dairenin en güzel katı olan 3. cü katında bulunmaktadır.Dairemiz dört cepheli bir dairedir.Apartman girişi perfoje demirden yapılmış, merdivenleri mermerkaplı ve Asansörlüdür.Dairemizin giriş kapısı çelik iç kapıları ise amerikan kapıdır.Güneş enerjisi olan dairemizin zemin döşemesi seramik, mutfağı amerikan mutfak olup dolabı ankastra dolaptır. dört cephesinde balkonu olan dairemiz deniz ve göl manzaralı ve taşucunu üsten kuş bakışı gören muhteşem manzaraya sahip dairemiz 80.000 TL ye mutlu emlak ofisinden satılıktır. Cuzi pazarlık payı vardır.
  • #2739535
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.