Taşucunda Acil Satılık Deniz Manzaralı Lüks Daireler

Taşucunda Acil Satılık Deniz Manzaralı Lüks Daireler

Akdeniz » Mersin » Silifke
100.000₺
  • 100.000₺
    Akdeniz » Mersin » Silifke
Taşucunda Acil Satılık Deniz Manzaralı Lüks Daireler
 
Taşucunda Acil Satılık Deniz Manzaralı Lüks Daireler Taşucunda Acil Satılık Deniz Manzaralı Lüks Daireler Taşucunda Acil Satılık Deniz Manzaralı Lüks Daireler Taşucunda Acil Satılık Deniz Manzaralı Lüks Daireler Taşucunda Acil Satılık Deniz Manzaralı Lüks Daireler Taşucunda Acil Satılık Deniz Manzaralı Lüks Daireler
Taşucu Mansuriye Mahallesindeki dairemiz zeminkatta ve 3. katta olmak üzere iki dairemiz satılıktır. Zemin kattaki dairemiz 100, 000 TL 3, kattaki dairemiz 110.000 TL ye satılıktır.Dairelerimizin her ikiside deniz göl manzaralı olup: Giriş kapıları celik kapı.Dış cephe doğramaları PVC, iç kapıları amerikan kapıdır. Dairelerimizin mutfak dolapları ankastre dolap mutfak tezgahları granittir. Dairelerimizin kartonpierleri yapılmıştır.Dairelerimiz 2011 yılında yapılmış yeni bina olup mutlu emlaktan satılıktır. Pazarlık payı vardır.
  • #2739496
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.