TAKSİM PETSHOP-BEAGLE YAVRULARIMIZ - EN İYİSİ EN UYGUN FİYAT

TAKSİM PETSHOP-BEAGLE YAVRULARIMIZ - EN İYİSİ EN UYGUN FİYAT

Marmara » İstanbul » Şişli
500₺
TAKSİM PETSHOP-BEAGLE YAVRULARIMIZ - EN İYİSİ EN UYGUN FİYAT
 
TAKSİM PETSHOP-BEAGLE YAVRULARIMIZ - EN İYİSİ EN UYGUN FİYAT TAKSİM PETSHOP-BEAGLE YAVRULARIMIZ - EN İYİSİ EN UYGUN FİYAT TAKSİM PETSHOP-BEAGLE YAVRULARIMIZ - EN İYİSİ EN UYGUN FİYAT TAKSİM PETSHOP-BEAGLE YAVRULARIMIZ - EN İYİSİ EN UYGUN FİYAT
TAKSİM PETSHOP-BEAGLE YAVRULARIMIZ - EN İYİSİ EN UYGUN FİYAT tarlabaşı bulvarı no:37-b beyoğlu/TAKSİM İŞ:0212-244 02 00 - CEP:0537 269 4000 FİYATLARIMIZ SON NAKİT FİYATTIR(PAZARLIKSIZDIR!!!), KREDİ KARTINA +%18 FİYAT FARKI EKLENİR VE TEK ÇEKİM OLARAK ÖDEME ALINIR. Temel Özellikleri: Beagle herkesi seven, nazik, tatlı, hayat dolu ve meraklı bir köpektir. Mutlulukla kuyruk sallar, sosyaldir, cesurdur ve akıllıdır. Sakin ve sevecendir. çocuklarla mükemmel anlaşır, genelde diğer köpeklerle de arası iyidir, ama kedi gibi diğer hayvanlarla ve ev hayvanlarıyla küçüklükten beri sosyalleşmemişlerse yalnız bırakılmamalıdır. Beaglelar ne istediklerini bilirler. Kararlıdırlar, gözlemcidirler ve sakin, sıkı bir şekilde terbiye edilmelidirler. Bu cins yalnız bırakılmayı sevmez. Eğer uzun süre evde olmayacaksanız, iki tane almanız tavsiye edilir. Genellikle eğitim alınmazsa Beagle yüksek sesle havlarlar bu konuda baskıcı tutumla bu durum giderilir. Beagle'lar kendi burunlarının dikine gitmeye eğilimlidirler. Eğer etrafı çevrili olmayan bir alanda onları serbest bırakırsanız, çevreyi keşfetmek için uzaklaşabilir. Neler Yapar? çok aktif olan bu ırk evde yaşayabilir. Ancak aktivite için haraket edebileceği bir ortama ihtiyacı vardır. Enerjik bu köpeğe mutlaka oynayabileceği bir alan bulunmalı ve düzenli günlük yürüyüşler yaptırılmalıdır. Ancak tasmasız dolaştırılması tavsiye edilmez.Eğitim verilmediginde oyun amaçlı başka hayvanların peşinden gidebilir. Kökeni : Bu cins ingiltere çıkışlı muhtemelen Elizabeth çağında Harrier ile Eski İngiliz Tazısı'nın çiftleştirilmesiyle geliştirildi. Normal Beagle'lar 35-45 cm yüksekligi ağırlıgı 12-15 kgdır.Minyatür bir türü de vardır. Elizabeth Beagle’i denilen bu türün yüksekliği 30 cm. kadar, ağırlığı ise 10 kg. dır. Geçmişte avcılar beaglar'ı atlarının terkisinde ava götürürlerdi.Dinamik ve sporcu olmalarının bir nedenide budur. not:beagle alırken mutlaka bizim gibi uzmanından alınız!!!
  • #2869382
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Sakaryada kayıp köpek

    Adı mex olan 1.5 yaşındaki erkek alman kurdu köpeğim adapazarı hızırtepe civarla ...

  • çorluda rottweiler cinsi köpeğimi çaldılar

    çorluda 2 yaşında rotweiler cinsi köpeğimi çaldılar kırma değil kuyruğu yarım ke ...

  • minyatür erkek yorkshire melezi bebiş tuvalet eğitimli

    ** yavrunun annesi safkan maltese terier, babası safkan yorkshire terierdir.ilk ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.