TAKSÄ°M PETSHOP'TAN - BEYAZ PEKÄ°NES

TAKSÄ°M PETSHOP'TAN - BEYAZ PEKÄ°NES

Marmara » İstanbul » Şişli
800₺
  • 800₺
    Marmara » İstanbul » Şişli
TAKSÄ°M PETSHOP'TAN - BEYAZ PEKÄ°NES
 
TAKSÄ°M PETSHOP'TAN - BEYAZ PEKÄ°NES TAKSÄ°M PETSHOP'TAN - BEYAZ PEKÄ°NES TAKSÄ°M PETSHOP'TAN - BEYAZ PEKÄ°NES TAKSÄ°M PETSHOP'TAN - BEYAZ PEKÄ°NES
7 AYLIK ERKEK BEYAZ PEKÄ°NESÄ°MÄ°Z SAHÄ°BÄ°NÄ°N YURT DIÅžINA ÇIKMASINDAN DOLAYI VERÄ°LMEKTEDÄ°R.SAFKAN SECERELÄ° OLUP 1.250 ALINIP UYGUN FÄ°YATA SAHÄ°PLENDÄ°RÄ°LMEKTEDÄ°R. TAKSÄ°M PETSHOP tarlabaşı bulvarı no:37-b beyoÄŸlu/TAKSÄ°M Ä°Åž:CEP: FÄ °YATLARIMIZ SON NAKÄ°T FÄ°YATTIR(PAZARLIKSIZDIR!!!), KREDÄ° KARTINA %18 FÄ°YAT FARKI EKLENÄ°R VE TEK ÇEKÄ°M OLARAK ÖDEME ALINIR Temel Özellikleri Duyarlı, efendisine karşı son derece duygulu, yabancılara karşı kuÅŸkucu, vakur, sadık, ittaatkar, çılgınlık derecesinde cesur bir ırktır. Bu küçük ancak oldukca kemikli olan köpeklerin kendilerine has yuvarlanmaya benzeyen sevimli bir yürüyüşü vardır Neler Yapar? Klasik bir apartman ve kucak köpeÄŸidir. GerektiÄŸinde havlayan bir bekçi köpeÄŸi haline de gelebilir. Sık sık taranmalıdır. DiÅŸlerini erken yaÅŸta kaybetmemesi için diÅŸ temizliÄŸi gerekir. Pekingese kendini tehlikeye atacak kadar cesur ve gözüpek bir köpektir. Duyarlı, bağımsız ve sahibine karşı aşırı sevgi doludur; ancak yabancılara karşı mesafelidir. Ä°natçı ve kararlıdır ve sahibine dediÄŸini yaptırma isteÄŸinin yanı sıra iÅŸtahsızlık nedeniyle de yemek yedirmek bazen güç olabilir. Fazla beslendiÄŸinde Pekingese kolaylıkla ÅŸiÅŸmanlayabilir. Kıskançlık düzeyinde sevgi dolu olabilirler.yetiÅŸtirirken sosyal ve sevgiyle yönlendirilmelidirler Pekingese, apartman hayatı için uygundur. Ev içinde çok hareket etmezler ve bahçesiz bir evde de yapabilirler. Bazı Pekingese'ler yürüyüş yapmaktan pek hoÅŸlanmazlar. Fazla egzersize gereksinimleri olmasa da düzenli oyun onları zinde tutacaktır. Kökeni Muhtemelen spitz kanı taşır; fakat kökeni dört bin yıllık bir tarihin sisleri içinde kaybolmuÅŸtur. Yüzyıllarca Pekin imparatorluk ailesinin gözdesi olmuÅŸtur. Pekingese, kötü ruhları kovan efsanevi Foo KöpeÄŸinin günümüzdeki devamı olarak görülür. çinliler tarafından yarı kutsal varlıklar olarak kabul edilirlerdi. Sıradan halk onlara selam vermek zorundaydı ve çalınması ölüm demekti. Ä°mparator öldüğünde diÄŸer yaÅŸamda korunmasını saÄŸlamak için köpeÄŸi ile birlikte gömülürdü. 1860 'da Pekingese batıya getirildi. 1893 'da ırk ilk defa Ä°ngiltere'de showlarda tanıtıldı. Amerika'da tanınması 1909'u buldu.
  • #2861923
  • Åžikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • PaylaÅŸ
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

PaylaÅŸ
Åžikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.