Side Jandarma Kampi'na cok yakin kiralik odalar

Side Jandarma Kampi'na cok yakin kiralik odalar

Akdeniz » Antalya » Side
75₺
  • 75₺
    Akdeniz » Antalya » Side
Side Jandarma Kampi'na cok yakin kiralik odalar
 
Side Jandarma Kampi'na cok yakin kiralik odalar Side Jandarma Kampi'na cok yakin kiralik odalar Side Jandarma Kampi'na cok yakin kiralik odalar Side Jandarma Kampi'na cok yakin kiralik odalar Side Jandarma Kampi'na cok yakin kiralik odalar Side Jandarma Kampi'na cok yakin kiralik odalar
Side'de tertemiz ve cok keyifli bir tatil yapmak isterseniz, bu ilan tam size gore. Yazlik evimizin odalarini gunluk kiraya veriyoruz. Yuzme havuzlu, cocuk parkli, voleybol ve basketbol sahali ve guvenlikli site icerisinde yer alan evimizde 24 saat sicak su bulunur. Odalarimiz balkonlu, banyolu, buzdolapli, TV li, klimali, sac kurutma makinali, camasir asma uniteli, tertemiz mobilyasi ve nevresimleriyle tam size gore. Genellikle ailelerin kaldigi, nice guzel dostluklarin kuruldugu bahcemizde keyifli cay icmek ve sizleri agirlamak dilegiyle. Fiyatlarimiz normal pansiyon fiyatlarindan kat be kat daha ucuz olup, sizlere sunacagimiz konforun da 5 yildizli hotellerden bir farki olmadigini da belirtmeden gecmeyelim. Emekli asker ailesiyiz. Jandarma Kampi'na cok yakiniz. Deniz ve Toros Daglari manzarali guzel mi guzel bir tatil sizleri bekliyor:)
  • #3148025
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.