Pansiyon Tarzi Gunluk Kiralik Odalar

Pansiyon Tarzi Gunluk Kiralik Odalar

Akdeniz » Antalya » Çolaklı
Görüşülür
  • Görüşülür
    Akdeniz » Antalya » Çolaklı
Pansiyon Tarzi Gunluk Kiralik Odalar
 
Pansiyon Tarzi Gunluk Kiralik Odalar Pansiyon Tarzi Gunluk Kiralik Odalar Pansiyon Tarzi Gunluk Kiralik Odalar Pansiyon Tarzi Gunluk Kiralik Odalar Pansiyon Tarzi Gunluk Kiralik Odalar Pansiyon Tarzi Gunluk Kiralik Odalar
Side Colakli'da butcenize uygun, temiz, duzenli kalacak odalar ariyorsaniz, bu ilan tam size gore. Jandarma Side Kampi'na yakin, denize yurume mesafesinde, nezih ve hos bir site icerisinde yer alan yazligimizin odalarini pansiyon tarzinda gunluk kiraya veriyoruz. Sitemizde guvenlik gorevlisi, yuzme havuzu, cocuk havuzu, cocuk parki, voleybol ve basketbol sahalari yer almaktadir. Kalacaginiz odalarimiz ise 24 saat sicak ve soguk su bulunan, banyolu, balkonlu, klimali, buzdolapli, televizyonlu, sac kurutma makineli, havlu ve camasir kurutucusu ile her ihtiyacinizi karsilamaktadir. Sizlere de doya doya tatilin keyfine cikarmak kalir. Dilerseniz Facebook sayfamiza "Tatildeki Eviniz" basligi ile soyle bir tiklayin, fotograflarimiza goz atin. NOT: Emekli Asker ailesiyiz.
  • #3148016
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.