Samur halıfleks maltepe, kalın, tüylü, bukle halıcı

Samur halıfleks maltepe, kalın, tüylü, bukle halıcı

Marmara » İstanbul » Maltepe
14₺
  • 14₺
    Marmara » İstanbul » Maltepe
Samur halıfleks maltepe, kalın, tüylü, bukle halıcı
 
Samur halıfleks maltepe, kalın, tüylü, bukle halıcı Samur halıfleks maltepe, kalın, tüylü, bukle halıcı Samur halıfleks maltepe, kalın, tüylü, bukle halıcı Samur halıfleks maltepe, kalın, tüylü, bukle halıcı Samur halıfleks maltepe, kalın, tüylü, bukle halıcı Samur halıfleks maltepe, kalın, tüylü, bukle halıcı
SAMUR VE DİNARSU DUVARDAN DUVARA HALILARI-KALIN, TÜYLÜ, BUKLE HALI ÇEŞİTLERİ Duvardan duvara halı konusunda zengin renk ve desen çeşitlerimiz mevcuttur. Duvardan duvara halı ev, işyeri, cami, mescit, otel ve fuar alanlarında rahatlıkla kullanılabilir. Temizlik konusunda diğer yer döşemelerine göre daha avantajlı olan duvardan duvara halıların kalın, tüylü, bukle ve karo modelleri vardır. BALCI DEKORASYON TEL: Duvardan duvara halı(halıfleks)genel özellikleri; *Basınç Altında Esner, antibakteriyeldir. *Halıfleks yer döşemelerimiz aşınmaya dayanıklı ve leke tutmaz özelliktedir. *Güzel Görünümünü Korur ve hav birikmesi yapmaz. *Ses Yalıtımı Saglar, zengin renk ve desen çeşitleri mevcuttur. *Duvardan duvara halıfleks gürültüyü emer ses yalıtımı sağlar. Duvardan duvara halı-mescit halısı-rip halı-bukle halı- halıfleks Halı kataloglarımızla gelerek yerinde ölçü ve fiyalandırma yapıyoruz. BALCI DEKORASYON; www.samurhalifleks.com İSTANBUL'UN TÜM İLÇELERİNE HİZMETİMİZ VARDIR.
  • #4082849
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.