Maltepe mineflo, serfloor bayi, pvc yer döşemesi satış

Maltepe mineflo, serfloor bayi, pvc yer döşemesi satış

Marmara » İstanbul » Maltepe
12₺
  • 12₺
    Marmara » İstanbul » Maltepe
Maltepe mineflo, serfloor bayi, pvc yer döşemesi satış
 
Maltepe mineflo, serfloor bayi, pvc yer döşemesi satış Maltepe mineflo, serfloor bayi, pvc yer döşemesi satış Maltepe mineflo, serfloor bayi, pvc yer döşemesi satış Maltepe mineflo, serfloor bayi, pvc yer döşemesi satış Maltepe mineflo, serfloor bayi, pvc yer döşemesi satış Maltepe mineflo, serfloor bayi, pvc yer döşemesi satış
SERFLOOR ZEMİN KAPLAMALARI-PVC YER DÖŞEMELERİ-KONUT TİPİ MİNEFLO ÇEŞİTLERİ MİNEFLO SATIŞ VE UYGULAMALARI-SERFLOOR PVC ZEMİN KAPLAMALARI Mineflo yer döşeme konusunda zengin renk ve desen çeşitlerimiz mevcuttur. Tarkett pvc zemin kaplamalarımız 0, 70 mikron üst tabakası ve 0, 40 mikron yoğun trafik çeşitleriyle dayanıklılık konusunda imalathaneler dahil her yerde rahatlıkla kullanılabilir. DETAYLI BİLGİ İÇİN BİZİ ARAYABİLİRSİNİZ. TEL; TÜM EV VE İŞYERLERİNE ÖZEL KONUT TİPİ VE YOĞUN TRAFİK YER DÖŞEMELERİMİZ MEVCUTTUR. Mineflo zemin kaplamalarımız yanmaz, yırtılmaz ve antibakteriyel özelliktedir. SERFLOOR&TARKETT BAYİ Okul, hastane, ofis, konteyner ve konut tipi mineflo yer döşemelerimizde ithal ve yerli olmak üzere satış ve uygulama hizmetimiz vardır. Mineflo, pvc yer döşeme kataloglarımızla gelerek yerinde ölçü ve fiyatlandırma yapıyoruz. DETAYLI BİLGİ VE FİYATLANDIRMA İÇİN ARAYABİLİRSİNİZ. BALCI DEKORASYON; www.samurhalifleks.com İSTANBUL'UN TÜM İLÇELERİNE HİZMETİMİZ VARDIR.
  • #4053110
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.