SİLAJLIK MISIR TOHUMU KG FİYATI 7 TL sılajlık mısır tohum mısır yetiştiriciliği

SİLAJLIK MISIR TOHUMU KG FİYATI 7 TL sılajlık mısır tohum mısır yetiştiriciliği

İç Anadolu » Ankara » Çubuk
7₺
  • 7₺
    İç Anadolu » Ankara » Çubuk
SİLAJLIK MISIR TOHUMU KG FİYATI 7 TL sılajlık mısır tohum mısır yetiştiriciliği
 
SİLAJLIK MISIR TOHUMU KG FİYATI 7 TL sılajlık mısır tohum mısır yetiştiriciliği SİLAJLIK MISIR TOHUMU KG FİYATI 7 TL sılajlık mısır tohum mısır yetiştiriciliği SİLAJLIK MISIR TOHUMU KG FİYATI 7 TL sılajlık mısır tohum mısır yetiştiriciliği SİLAJLIK MISIR TOHUMU KG FİYATI 7 TL sılajlık mısır tohum mısır yetiştiriciliği SİLAJLIK MISIR TOHUMU KG FİYATI 7 TL sılajlık mısır tohum mısır yetiştiriciliği SİLAJLIK MISIR TOHUMU KG FİYATI 7 TL sılajlık mısır tohum mısır yetiştiriciliği
SİLAJLIK MISIR TOHUMU KG FİYATI 7 TL sılajlık mısır tohum mısır yetiştiriciliği silajlık.mısır.tohumu SERTİFİKALI VE GARANTİLİ SİLAJLIK MISIR TOHUMU Dekardan (dönümden) 9.000 – 10.000 kg ürün alınır. Tane randımanı çok yüksek olan bir çeşittir. Koçanları silindirik olup, 16-20 tane sırası vardır. Dik büyüyen yaprakları sayesinde güneş ışığından daha iyi yararlanır, böylece sık ekimlerde de yüksek verim alınabilir. Verim potansiyeli yüksektir. Güçlü ve yeşil kalan bir sapa sahiptir. Sap ve yaprakları silaj yapımında kullanılmaya çok uygundur. Yaprak hastalıklarına, sap kırılmasına ve yatmaya karşı dayanıklıdır. Makine ile hasat’a çok uygundur. Yetiştirildiği bölgeye göregünde hasat olgunluğuna gelir. Tohumların, sıra arası 70 cm ve sıra üzeri 16 cm olacak şekilde ekilmesi tavsiye edilir. Dekara 1.9- 2.5 kg tohum atılması yeterlidir. TÜRKİYENİN EN BÜYÜK TOHUM DEPOSU BAHÇE ALEMİ BOL KAZANÇLAR DİLER BİLGİ VE SİPARİŞ İÇİN MUSTAFA YAMAN ZİRAAT MÜHENDİSİ TEL: DİĞER TOHUM ÇEŞİTLERİMİZ VE ÜRÜNLERİMİZ İÇİN WEB SİTELERİMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ www.bahcealemi.com ww w.tarimsalmarket.tr.gg www.cimtohumlari. tr.gg www.golgelikfile.tr.gg www.cilekfi desi.tr.gg NOT: TOHUM HERYERDEN ALINMAZ. KALİTELİ VE GARANTİLİ TOHUMUN ADRESİ TÜRKİYENİN HERYERİNE 1 GÜNDE TESLİMAT Sipariş için hesap bilgilerimiz: PTTden Posta çeki Hesap No:Yapı Kredi Bankası Keçiören Şubesi Hesap No:
  • #1913150
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.