250 adet MAVİ LADİN TOHUMU 3 TL MAVİ LADİN TOHUMU FİYATI MAVİ LADİN YETİŞTİRİCİ

250 adet MAVİ LADİN TOHUMU 3 TL MAVİ LADİN TOHUMU FİYATI MAVİ LADİN YETİŞTİRİCİ

İç Anadolu » Ankara » Çubuk
3₺
  • 3₺
    İç Anadolu » Ankara » Çubuk
250 adet MAVİ LADİN TOHUMU 3 TL MAVİ LADİN TOHUMU FİYATI MAVİ LADİN YETİŞTİRİCİ
 
250 adet MAVİ LADİN TOHUMU 3 TL MAVİ LADİN TOHUMU FİYATI MAVİ LADİN YETİŞTİRİCİ 250 adet MAVİ LADİN TOHUMU 3 TL MAVİ LADİN TOHUMU FİYATI MAVİ LADİN YETİŞTİRİCİ 250 adet MAVİ LADİN TOHUMU 3 TL MAVİ LADİN TOHUMU FİYATI MAVİ LADİN YETİŞTİRİCİ 250 adet MAVİ LADİN TOHUMU 3 TL MAVİ LADİN TOHUMU FİYATI MAVİ LADİN YETİŞTİRİCİ
250 adet MAVİ LADİN TOHUMU 3 TL MAVİ LADİN TOHUMU FİYATI MAVİ LADİN YETİŞTİRİCİLİĞİ PİCEA PUNGENS GLAUCA KAİBAB FİYATLARI AĞACI SATIŞ mavi.ladin.tohumu mavi.ladin mavi.ladin.yetiştiriciliği fide fidanı fidesi MAVİ LADİN TOHUMU FİYATI 250 adet TOHUM FİYATI 3 TL 500 adet tohum fiyatı 6 TL 1000 adet tohum fiyatı 12 TL 25 gram 5000 adet tohum fiyatı 50 TL 50 gram 10000 adet tohum fiyatı 100 TL 100 gram 20000 adet tohum fiyatı 200 TL 100 gram tohum alan müşterilerimize Mavi ladin Yetiştiriciliği CD sini hediye ediyoruz. Tohum alan müşterilerimize her aşamada uzman kadromuz tarafından ücretsiz teknik destek sağlanmaktadır. Mavi ladin 12 ay boyunca her zaman yetiştirilebilir. Bunun için tohum ekim mutlaka içeride basit veya kontrollü serada yapılmalıdır. Tohumlar üzeri naylon ile kapalı 1-2 m2 bir basit serada kasalara, viyollere, plastik bardaklara ekilebilir. TOHUMLARIMIZ İTHAL GARANTİLİ VE SERTİFİKALIDIR. İSTER 1 GRAM İSTER 10.000 GRAM TÜRKİYENİN EN BÜYÜK TOHUM DEPOSU BAHÇE ALEMİ BOL KAZANÇLAR DİLER BİLGİ VE SİPARİŞ İÇİN MUSTAFA YAMAN ZİRAAT MÜHENDİSİ TEL: DİĞER TOHUM ÇEŞİTLERİMİZ VE ÜRÜNLERİMİZ İÇİN WEB SİTELERİMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ www.tarimsalmarket.tr. gg www.bitkibesinleri.tr.gg www.bahceale mi.com www.golgelikfile.tr.gg www.cilek fidesi.tr.gg www.cimtohumlari.tr.gg inf o@bahcealemi.com E-POSTA: bahcealemi@hotmail.com NOT: TOHUM HERYERDEN ALINMAZ. KALİTELİ VE GARANTİLİ TOHUMUN ADRESİ TÜRKİYENİN HERYERİNE 1 GÜNDE TESLİMAT Sipariş için hesap bilgilerimiz: PTTden Posta çeki Hesap No:Yapı Kredi Bankası Keçiören Şubesi Hesap No:
  • #1898254
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.