ŞECERELİ Labradorlar, ŞAMPİYON'un yavruları!

ŞECERELİ Labradorlar, ŞAMPİYON'un yavruları!

Marmara » İstanbul » Tuzla
Görüşülür
ŞECERELİ Labradorlar, ŞAMPİYON'un yavruları!
 
ŞECERELİ Labradorlar, ŞAMPİYON'un yavruları! ŞECERELİ Labradorlar, ŞAMPİYON'un yavruları! ŞECERELİ Labradorlar, ŞAMPİYON'un yavruları! ŞECERELİ Labradorlar, ŞAMPİYON'un yavruları! ŞECERELİ Labradorlar, ŞAMPİYON'un yavruları! ŞECERELİ Labradorlar, ŞAMPİYON'un yavruları!
Bu özel yavrulardan birini almak istiyorsanız ŞİMDİ İLETİŞİME GEÇİN. Son bir dişi yavrumuz kaldı! www.labradoristanbul.com Chocolate Labrador Retriever kızımız Zoey, ırk standartları yarışmalarında "ırkının en iyisi", "grubun en iyisi", "şovun en iyisi" gibi pek çok ödüle layık görülmüş bir şampiyondur. 21 Mayıs 2015'te doğan yavrularımız ev ortamında eğitmen eşliğinde büyüyor, büyürken ileride karşılaşacakları "insanlara ait dünya"nın her türlü durumuyla olumlu şekilde tanıştırılıyorlar. Bu hafta mikroçiplendirme ve şecere belgesi ile KIF kayıt işlemleri tamamlanacaktır. Bayramda yeni evlerine gitmeye hazır olacaklar. KIF (Köpek Irkları Federasyonu), FCI (Federation Cynologique Internationale) tarafından kabul görmüş, ülkemizdeki tek resmi köpek kurumudur. Not: SCR diye bir şey yoktur, "şecere" yani soy ağacı (pedigree) belgesi vardır. Belgenin geçerli olması için ulusal ya da uluslararası kurumlarca onaylı olması gerekir. Zoey'mizin KIF kayıt numarası KIF-LR-0010'dur. Yavrularımız sözde "scrli" yavrularla kıyaslanamaz, dolayısı ile değeri de farklı olacaktır.
  • #4040179
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • satılık pug yavrusu arıyorum dişi. 800 liraya kadar ararsanz svnrm

    Yardımcı olun lütfen. Pug yawrusu ...

  • Acil satılık alman kurdu

    Acil satılık alman kurdu safkan 7 tane birbirinden güzeller. Kulakları şimdiden ...

  • Alman Kurdu Yavrusu K9 IRK ve SAĞLIK Garantili

    Alman Kurdu Yavrusu K9 IRK ve SAĞLIK Garantili K9 DÜŞÜK BEL ALMAN KURDU YAVRUSU ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.