ŞECERE BELGELİ ÇİKOLATA LABRADOR! ŞAMPİYONUN YAVRULARI

ŞECERE BELGELİ ÇİKOLATA LABRADOR! ŞAMPİYONUN YAVRULARI

Marmara » İstanbul » Tuzla
Görüşülür
ŞECERE BELGELİ ÇİKOLATA LABRADOR! ŞAMPİYONUN YAVRULARI
 
ŞECERE BELGELİ ÇİKOLATA LABRADOR! ŞAMPİYONUN YAVRULARI ŞECERE BELGELİ ÇİKOLATA LABRADOR! ŞAMPİYONUN YAVRULARI ŞECERE BELGELİ ÇİKOLATA LABRADOR! ŞAMPİYONUN YAVRULARI ŞECERE BELGELİ ÇİKOLATA LABRADOR! ŞAMPİYONUN YAVRULARI ŞECERE BELGELİ ÇİKOLATA LABRADOR! ŞAMPİYONUN YAVRULARI
Bu özel yavrulardan birini almak istiyorsanız ŞİMDİ İLETİŞİME GEÇİN. Son bir dişi yavrumuz kaldı! www.labradoristanbul.com Yavrularımız ev ortamında eğitmen eşliğinde doğup büyüyor, büyürken ileride karşılaşacakları "insanlara ait dünya"nın her türlü durumuyla olumlu şekilde tanıştırılıyorlar. Bu hafta mikroçiplendirme ve şecere belgesi ile KIF kayıt işlemleri tamamlanacaktır. Bayramda yeni evlerine gitmeye hazır olacaklar. FCI (Federation Cynologique Internationale) tarafından kabul gören, ülkemizdeki tek resmi köpek kurumu olan KIF (Köpek Irkları Federasyonu)na kayıtlı chocolate Labrador Retriever kızımız Zoey'nin 21 Mayıs 2015'te doğum yaptı. Anne: Zoey od Himalajskeho Cedru pedigreedatabase.com/labrador_retriever /dog.html?id=2321202-zoey-od-himalajskeh o-cedru Katıldığı yarışmalardan 11-12 Ocak 2014 İzmir-San Marino yarışmasının videosu: https://www.youtube.com/watch?v=P3dQPax Lars&feature=youtu.be Ülkemizde FCI şecereli olup bu kadar çok derece alan başka bir saf kan CHOCOLATE dişi Labrador Retriever henüz yok! Baba: EpicMagnaGraecia's Fair Play http://www.himalajskycedr.cz/kluci/Fair Play/faiplay_ang.htm iftleşme 20-21 Mart 2015 tarihinde Brno/Çek Cumhuriyeti'nde gerçekleşmiştir (evet, sırf çiftleşme için köpeğimizi yurt dışına götürüp getirdik, çünkü yavrularımızın taşıyacağı genleri önemsiyoruz). Günümüzde AVMlerdeki pet shoplarda düzmece belgelerle şecereli olduğu söylenen, ancak nereden ve hangi kandan geldiği belli olmayan, ne yazık ki sağlık taramalarının hiçbirinden geçmemiş köpekler oldukça yüksek fiyatlara satılmakta. Pek çok kişi, bu ücretlerle aslında FCI onaylı belgesi olan, şampiyon soydan gelen ve de gerekli tüm sağlık testlerinden geçmiş ebeveynleri olan yavrular alınabileceğini maalesef bilmemekte. Oysa ki "üretim" ile "yetiştirme" arasında fark vardır... Biz yavru üretmiyoruz, yetiştiriyoruz. Farklı farklı ırklardan 100 damızlık köpeğin olduğu bir çiftlik değiliz. Az ama öz, tek bir dişi köpeğimiz var ve yarışmalardan hep ırkının en iyisi notunu alıyor, üstelik de soyunda hiçbir genetik hastalık taşımıyor. FCI ve KIF onaylı resmi Labrador Retriever yetiştiricisi "of Zoey's Queendom" Kennel olarak amacımız; iyi soydan gelen, genetik olarak hastalık taşımadığından emin olduğumuz, sağlıklı, ırkının standartlarına tam uyan ve en önemlisi de doğru davranışlara sahip yavruları ülkemizde yetiştirmektir. Ticari üretici değiliz, yaptığımız şey uluslararası literatürde "hobby breeder" olarak geçmekte olup, para kazanmaktan ziyade köpek ırkının iyileştirilme çabasından ibarettir. Not: SCR diye bir şey yoktur, "şecere" yani soy ağacı (pedigree) belgesi vardır. Belgenin geçerli olması için ulusal ya da uluslararası kurumlarca onaylı olması gerekir. Zoey'mizin KIF kayıt numarası KIF-LR-0010'dur. Yavrularımız "sözde secereli" yavrularla kıyaslanamaz, dolayısı ile fiyat da farklı olacaktır.
  • #4039929
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • İzmir içinde dişi Chihuahua aranıyor.

    izmir içinde çiftleşmek üzere, dişi Chihuahuası olanlar irtibata geçebilirler. ...

  • satılık akbaş yavruları

    AKBAŞ KANGAL YAVRULARI ŞANSLI PATİLERDE SAF KAN ORJINAL AKBAŞ KANGAL YAVRULAR Şİ ...

  • yavru av köpeği

    annesi pointer babası kurzhaar asil bir aileden gelen usta av köpeklerinin yavru ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.