SATILIK YORKSHIRE YAVRULARI TELESKOP PET'TE

SATILIK YORKSHIRE YAVRULARI TELESKOP PET'TE

Marmara » İstanbul » Beşiktaş
Görüşülür
SATILIK YORKSHIRE YAVRULARI TELESKOP PET'TE
 
SATILIK YORKSHIRE YAVRULARI TELESKOP PET'TE SATILIK YORKSHIRE YAVRULARI TELESKOP PET'TE SATILIK YORKSHIRE YAVRULARI TELESKOP PET'TE SATILIK YORKSHIRE YAVRULARI TELESKOP PET'TE SATILIK YORKSHIRE YAVRULARI TELESKOP PET'TE SATILIK YORKSHIRE YAVRULARI TELESKOP PET'TE
Karakteri Bu küçük köpek oldukça cesur, enerjik, sadık ve zekidir. Sahibine karşı sevgi dolu ancak bazen yabancılara karşı mesafelidir. Küçük hayvanlar ve yabancı köpeklere karşı tepkili olabilir. Yorkshire biraz inatçı olsa da eğitimi kolaydır. Irk insana fazla bağlıdır ve bol sevgi ve ilgi ister. Yorkshire mükemmel bir bekçi köpeğidir. Genelde şirin ve tatlı bir köpektir. Yaşam Ortamı Yorkshire, apartman hayatı için iyi bir seçenektir. Evde oldukça aktiftir. Soguğa karşı hassastır. Sıcak ortamlarda yaşamayı sever. Egzersiz İhtiyacı Yorkshire Terrier, fazla egzersize gereksinim duymaz. Evin içinde oyun amaçlı yapacağı birkaç koşturma hareketi bile enerjisini atması için yeterli olacaktır. Bakımı Düzenli bakım gereklidir. Tüylerinin günlük taranmaya ihtiyacı vardır. 2-3 ayda bir kuaföre götürülerek tüy uzunluğunun hep aynı kısalıkta kalması sağlanabilir. Dişleri düzenli olarak temizlenmelidir. Bu ırk neredeyse hiç tüy dökmez. İLETİŞİM İÇİN 0212 275 52 12 0506 852 40 87 info@teleskopakvaryum.com.tr www.tele skopakvaryum.com.tr ADRES: Barbaros Bulvarı Çınar Apartmanı NO:24/A Balmumcu-BEŞİKTAŞ/İSTANBUL Türkiye' nin tüm illerine gönderim yapılmaktadır.
  • #3807535
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • SATILIK CAVALİER KING CHARLES YAVRULARI TELESKOP PET'TE

    SATILIK SAFKAN CAVALİER KING CHARLES YAVRULARI CAVALİER KING CHARLES YAVRULARI T ...

  • Çiftleştirmek için Dişi Husky Arıyorum(İstanbul)

    İSTANBULDA Biri kahve biri mavi gözlü sibirya kurdumu çiftleştirecek Dişi arıyor ...

  • SAKARYADA SATILIK ALMAN KURDU

    sakaryada 1 dişi 1 erkek alman kurdu sahibinden satılıktır. yaşları 1.5 tur. ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.