SATILIK JACK RUSSEL YAVRULARI SUN PETSHOP'TA

SATILIK JACK RUSSEL YAVRULARI SUN PETSHOP'TA

Marmara » İstanbul » Beşiktaş
Görüşülür
SATILIK JACK RUSSEL YAVRULARI SUN PETSHOP'TA
 
SATILIK JACK RUSSEL YAVRULARI SUN PETSHOP'TA SATILIK JACK RUSSEL YAVRULARI SUN PETSHOP'TA SATILIK JACK RUSSEL YAVRULARI SUN PETSHOP'TA SATILIK JACK RUSSEL YAVRULARI SUN PETSHOP'TA SATILIK JACK RUSSEL YAVRULARI SUN PETSHOP'TA SATILIK JACK RUSSEL YAVRULARI SUN PETSHOP'TA
Bütün küçük terrierler gibi inindeki küçük hayvanları avlamak için kullanılır. Yeteneği ve hızı ona özellikle değer kazandırır. Çok dar geçitlerden bile geçebilir. Daha sonra o da, diğerleri gibi insana eşlik eden köpek sınıfına katılmıştır. Jack Russell Terrier hareketli ve yaşam dolu bir ırktır. Gözü pek ve kesinlikle korkusuzdur. Oyun oynamaya bayılır. Onu kızdırmayan ya da vurmayan çocuklarla arası iyidir. Çok zekidir; ancak inatçı ve başına buyruktur. Bu cins, büyük bir köpek yetiştiricisi ve tanınmış bir köpek sever olan İngiliz Din Adamı Parson Jack Russell tarafından 1800'lerde yetiştirildi. İLETİŞİM İÇİN 0212 275 52 12 0506 852 40 87 info@sunpetshop.com sun.petshop@hotma il.com www.teleskopakvaryum.com.tr ADRE S Barbaros Bulvarı Çınar Apartmanı NO:24/A Balmumcu-BEŞİKTAŞ/İSTANBUL Türkiyen in tüm illerine gönderim yapılmaktadır. Msn adresimizden mevcut yavruları sorabilir bilgi alabilirsiniz.
  • #3798710
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • HARİKA AYI BOĞAN KANGAL YAVRULARI

    RESİMLERİMİZ BİREBİR KENDİ YAVRULARIMIZIN FOTORAFLARIDIR. TÜM IRK YAVRU VE YETİ ...

  • SATILIK MALTESE TERRİER YAVRULARI SUN PETSHOP

    Zeki, oyuncu, efendisine bağlıdır. Yabancı sesler duyduğu zaman dikkat kesilir. ...

  • SATILIK CAVALİER YAVRULARI SUN PETSHOP'TA

    Cavalier King Charles Spaniel, İngiltere Kralı II. Charles'ın favorisi olan eski ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.