SATILIK TÜYSÜZ KÖPEK CHİNESE CRESTED DOG

SATILIK TÜYSÜZ KÖPEK CHİNESE CRESTED DOG

Ege » Kütahya » Kütahya
Görüşülür
SATILIK TÜYSÜZ KÖPEK CHİNESE CRESTED DOG
 
SATILIK TÜYSÜZ KÖPEK CHİNESE CRESTED DOG SATILIK TÜYSÜZ KÖPEK CHİNESE CRESTED DOG SATILIK TÜYSÜZ KÖPEK CHİNESE CRESTED DOG SATILIK TÜYSÜZ KÖPEK CHİNESE CRESTED DOG
üy, köpek besleyen aileler için önemli bir sorundur. Genelde, köpekler tüylerini yılda bir veya iki defa dökerler ve yerine yeni tüyler çıkar. Dökülen tüylerin etrafa saçılması şüphesiz köpek sahiplerini çok tedirgin eder. Özellikle evde alerjiye eğilimli bir kişi varsa sorun büyür. Bu sıkıntıyı en az seviyede tutmanın yegane yolu köpeklerin belirli bir sıklıkta, özel olarak imal edilmiş çeşitli fırça ve taraklarla fırçalanıp taranmaları ve yine belirli periodlarda yıkanmalarıdır 0532 231 25 23 0274 666 03 06 TOPTAN SATIŞ MAĞAZAMIZ 0274 666 03 07 https://www.facebook.com/pavpavpet ht tp://www.satilikirankedileri.com/ http:/ /www.satilikpersiankedileri.com/ http:// www.satilikcavalierkingcharles.net/ http ://www.satilikscottishfold.com/ http://w ww.satilikbritisshorthair.com/ ADRESLERİMİZE BEKLERİZ.
  • #3965460
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • yavru erkek siyam kedisi arıyorum.

    Yavru siyam iki aylıktan fazla olmadın.satın alabilirim.fiyat önemli degil. ...

  • Hertürlü Satılık Köpek Yavruları & Scottish Fold Kedi Yavruları Mevcuttur.

    Türkiyenin En Büyük Üretim Ciftliğinde Sirin Sevimli Yavrularmız Sizi Bekliyor. ...

  • İran ve Exotic Shorthair Kedi Yavruları

    İran, Exotic Shorthair ve Longhair yavrular.. Anne ve baba kedi evimde bizlerle ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.