SATILIK TÜYSÜZ KÖPEK CHİNESE CRESTED DOG

SATILIK TÜYSÜZ KÖPEK CHİNESE CRESTED DOG

Ege » Kütahya » Kütahya
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Kütahya » Kütahya
1/4
SATILIK TÜYSÜZ KÖPEK CHİNESE CRESTED DOG
 
SATILIK TÜYSÜZ KÖPEK CHİNESE CRESTED DOG SATILIK TÜYSÜZ KÖPEK CHİNESE CRESTED DOG SATILIK TÜYSÜZ KÖPEK CHİNESE CRESTED DOG SATILIK TÜYSÜZ KÖPEK CHİNESE CRESTED DOG
Bunlar çok neşeli oyuncu köpeklerdir, hayat doludur ve sahiplerine adeta gülerek yaklaşır ve onları kucaklarlar. Aileye derin bir bağ ile bağlanırlar ve onları daima memnun etmeye çalışırlar. Çocuklarla arası daima iyidir ancak çocukların onları hırpalamamalarına dikkar etmek gerekir. Genelde yabancılara, başka köpeklere ve diğer hayvanlara karşı da iyi tutum içindedirler. Kendilerine dostça yaklaşılmasından hoşlanırlar. Çok zeki ve anlayışlıdırlar. Kolay eğitilebilirler. Gereksiz yere havlamazlar. Çevreden gelecek tehlikelere karşı daima uyanıktırlar. TELEFON NUMARALARIMIZ TOPTAN SATIŞ MAĞAZAMIZ FACEBOOK.COM/PAVPAVPET ADRESİMİZE BEKLERİZ.
  • #3961179
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.