SATILIK GİREBOLU FİDESİ FİDANI 6TL BÜNYAN

SATILIK GİREBOLU FİDESİ FİDANI 6TL BÜNYAN

İç Anadolu » Kayseri » Bünyan
6₺
  • 6₺
    İç Anadolu » Kayseri » Bünyan
SATILIK GİREBOLU FİDESİ FİDANI 6TL BÜNYAN
 
SATILIK GİREBOLU FİDESİ FİDANI 6TL BÜNYAN SATILIK GİREBOLU FİDESİ FİDANI 6TL BÜNYAN SATILIK GİREBOLU FİDESİ FİDANI 6TL BÜNYAN SATILIK GİREBOLU FİDESİ FİDANI 6TL BÜNYAN SATILIK GİREBOLU FİDESİ FİDANI 6TL BÜNYAN SATILIK GİREBOLU FİDESİ FİDANI 6TL BÜNYAN
BÜNYANI TANITAN 1. HALISI 2. GİREBOLUSUDUR. BİZLERDE BÜNYANDA YETİŞEN BU DERTLER DEVA BİTKİYİ SİZLERİN HİZMETİNE SUNMAK İÇİN EN GÜZEL, EN GÜÇLÜ FİDANLARLA BAHÇELERİNİZDE YERLERİNİ ALMASINA İNŞALLAH VESİLE OLACAĞIZ. NORMALDE 10TL OLAN FİDAN HERKES ALSIN DİYE 6TL YE DÜŞTÜ 30cm den 2metreye kadar elimizde stoklu. GÜÇLÜ KÖKLERE SAHİPLER. MEYVESİ OLDUKÇA SULU VE İRİ TANELİDİR. 1........)))))30cm ve 1metre arası 6tl 2.........))))))1metre-1.5metre 10tl 3.........)))))))1.5metre-2metre 18tl dir. HER 100 ADET ALIMINDA 25 ADET HEDİYE KONULUR.... fiyatlarımız toplu alımlarda aşağıya çekilir değişir ... STEYENE TÜPLÜ---İSTEYENE AÇIK KÖK İLE kargo aracılığı ile Bitkiye hiçbir zarar olmayacak şekilde muhafazalanarak KAPINIZA KADAR GETİRİLİR.. FATİH. GİREBOLU KULLANIM ALANLARI KALP â " TANSİYON: Girebolu yatıştırıcı, damar genişliği düzenleyici, iskelet ve kas rahatlatıcı, kalp güçlendirici etkiye sahiptir. Kas gerilimini azaltır ve spazmları engeller.Hipertansiyonda Cardiovascular sistemini rahatlatır ve tansiyon rahatsızlığından kaynaklanan kabızlığı engeller.Harici kullanımda kramp ve kas gerilmesini rahatlatır Bazı migren vakalarında da yardımcı olabilir. İDRAR YOLU HASTALIKLARI: İdrar kanalındaki iltihaplanmaları temizler.İdrar kanalındaki daralma ve boğumları açar, idrar zorluğu ve yanmalarına karşıda son derece etkili ve tedavi edicidir. PROSTAT: Girebolu, idrar kanalındaki genişletme özelliği ile mesanenin bir seferde ve kolaylıkla boşalmasını sağlar.Gece ve gündüz sık tuvalete çıkmayı azaltır. Hasta ilk kullandığından itibaren faydasını hissetmeye başlar. KADINHASTALIKLARI: Adet zorluğu ve düzensizliğine karşı çok etkilidir. Spesifik olarak; kramp, yumurtalık ve rahim kası rahatsızlıklarının tedavisinde kullanılır. Rahimi rahatlatır. Böylece adet görme krampları sona erer ve menstursyondan kaynaklanan ağrıları azaltır.Düşük durumu ve tehlikesinde kullanılır. Damar genişliği düzenlenmesinden dolayı adet dönemlerinde aşırı kan kaybını ve menapozdaki kanamaları azaltır. BÖBREK / BÖBREK TAŞI: Böbrek taşlarının bütün cinsleri; aslıları itibariyle suda çözünmeyen kalsiyum tuzu olup bu tuz oluşumunu yerinde eritecek bir ilaç bulunmadığından dolayı lazer, ses dalgası vs. gibi yollarla böbrek taşı fiziksel olarak parçalanıp yerinden oynatılarak düşürülmeye çalışılmaktadır. (Diğer bir yöntem açık operasyondur.) Ve bu yöntemler hastaya aşırı ağrı sancı vermenin yanında kalıcı yan tesirleri olan yöntemlerdir.Girebolu ise böbrek taşını, diğer usullerde (lazer vs.) olduğu gibi; fiziksel parçalanma yöntemi ile değil kimyasal çözünme ile yok ettiğinden dolayı ne taş çözünürken ne de idrar ile birlikte atılırken hasta ağrı sancı hissetmez.Taşın oluşum süreci tersine işleyerek, taş tamamen erir ve idrar ile birlikte kimyasal madde olarak atılır. BAHÇESİ OLAN BU ŞİFALI BİTKİYİ ALSIN DİKSİN EFENDİM.
  • #3625209
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.